I Oddział - rekrutacja

Obrazek
Miejsce, w którym można dowiedzieć się jak głęboka jest piwnica i jak daleko sięga umysł. Jednak większość objęta jest tajemnicą. Dyskrecja gwarantowana. Nie pytaj o więcej, jeśli nie chcesz wizyty smutnych panów w garniturach.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

I Oddział - rekrutacja

Post autor: nieznany »

Jak to powiedział Kretes: "No to klops". W wyniku braku porozumienia rozpadł się pierwszy oddział GR.
Jako że gazetka była jedną z ciekawszych inicjatyw, rozpoczynam nabór do nowej redakcji. Każdy może się zgłosić. Potrzebujemy co najmniej dwóch userów niemających nic przeciwko pracy w grupie.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Re: I Oddział - rekrutacja

Post autor: Izzy »

Mogę się zgłosić, co mi tam. Zawsze jakieś dodatkowe zajęcie, rozwijające mnie poniekąd.
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Mogę się zgłosić, a co mi tam. ;o
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

No dobrze, skoro tak wyszło, to ja się zgłaszam. Zawsze mogę się przydać do czegoś.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Post autor: AdamZet27 »

Zgłaszam się. Może się do czegoś przydam...
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Na PW otrzymałem również wiadomość od Mątka, że mógłby wznowić pracę. Tak więc jest 5 kandydatów. Jako że wątpię, by cała piątka była potrzebna przy gazetce, możemy rozstrzygnąć to albo małym zadaniem kwalifikacyjnym, albo za pomocą dyskusji, w której sami się umówicie, kto wejdzie w skład redakcji i za co będzie odpowiadał. Jesteście chyba dostatecznie dojrzali, by zrobić to bez poważnej kłótni... tak, w przypadku części z was był to sarkazm... Nie chodzi tu tyle o umiejętności, bo wiem, że je macie, tylko o współpracę. Potrzebny jest skład, którego członkowie mogą na sobie polegać i którzy nie znikną nagle na kilkanaście dni bez uprzedzenia, co by postawiło resztę w trudnej sytuacji. To powinniście więc ustalić między sobą, jeśli się wam uda.
Obrazek
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Jeśli podjęliście decyzję odnośnie składu oddziału, to powiadomcie mnie o tym na PW do końca miesiąca.
Obrazek
DJanko
Stawia Opór

Post autor: DJanko »

Czy mogę się jeszcze zapisać???? :mrgreen:
Bardzo chcę pisać! Mogę? Plz, plz, plz :shock:
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Lubię placki
Ostatnio zmieniony sob, 1 kwie 2017, 14:43 przez Pan Kreton Dykta 10, łącznie zmieniany 1 raz.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Kreton Polski
Bywalec Nory

Post autor: Kreton Polski »

Też mogę? Lubię pisać a tamte gazetki były booooooombooowe. Podpisuję się pod prośbą kretona dykty 10
Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Póki co, rekrutacja się zakończyła (nawet powstał taki temat, który znajduje się również w tym dziale) i na chwilę obecną nie przyjmujemy nowych zgłoszeń. Jednakże jeśli takowa sytuacja zaistnieje, uwzględnię Wasze kandydatury. ;-)
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Koszary Gwardii Reksia”