#8. La Machine de Destruction

Obrazek
Czy powiedzenie słowa "cięcie" na planie filmu o Rewolucji Francuskiej będzie odpowiednie? Czy Ludwik XVI lubił modę na sukces? Czy Francuzi już w osiemnastym wieku mieli tendencje do poddawania się? Czy Napoleon lubił świntuszyć? A może po prostu był prosiakiem? Czy Janusz Korwin-Mikke potrafiłby zmasakrować samego Maximiliena de Robespierre? I kto i jakim prawem pozwolił lewicy ściąć połowę kraju na gilotynie?
Przed nami Viva la Revolución!
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

#8. La Machine de Destruction

Post autor: Lilyness »

W tym zadaniu chodzi o stworzenie maszyny, pozwalającej na masowe mordowanie wrogów politycznych.

Maksymalne poparcie: 1600.
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: #8. La Machine de Destruction

Post autor: Z. Art »

No więc to jest la machine którą ukradłem panu Guillotine'owi sam wymyśliłem... Działanie jest proste. Delikwentowi głowę wsadzamy w otwór na dole, odwiązujemy sznureczek, zawiązany na supełek na drewnianym klocuszku, ostrze spada i... ciach. Zawodnik zdekapitowany.

Obrazek
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Post autor: Czarnoksieznik »

Gdy byłem w la Pologne, słyszałem legendy o niejakim Madeju. Był to zbójnik, któremu w Piekle przygotowano straszliwe łoże z haków i żywych węży. Zainspirowało mnie to do stworzenia tej oto maszyny tortur.
Obrazek
Delikwenta przykuwamy do deski nabitej kolcami, po czym wylewamy na niego kocioł wrzącego oleju, przecinamy na pół gilotyną albo przygniatamy drugą, podobną. Wybór należy do was, bracia!
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3

Post autor: olexo2 »

Oto moja maszyna tortur. Nazwałem ją le lit
Obrazek
Osoba mająca być torturowana zostaje przywiązana do łoża. Następnie dwie osoby podchodzą do dźwigni, i zaczynają nimi kręcić. Torturowany zostaje rozerwany na pół, poprzez obrócenie się części łoża.
Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2
pondering drzwi stalowe
Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Ja stworzyłem dzieło. Nazwałem to pieszczotliwie "Pomidorem". To jest piękne:
Spoiler:
Jak widać, maszyna być prosta i genialna. Są na niej kolce, na które kładziemy ofiarę na taką... rozgrzewkę. Tak więc kładziemy i tak mocno przyciskamy. Następnie umieszczamy wroga na miejsce "Tutaj się przywiozuje wroga" (błąd celowy, hihi). Przybijamy jego dłonie i stopy gwoździami. Następnie zakładamy dwa czarne pasy. Możemy je bez problemu zaciskać dzięki korbce. Wszystko napędzane dzięki chomikowi. Na koniec wrzucamy wroga do teleportu. Jeżeli chcemy szybko kogoś się pozbyć, to wrzucamy od razu do poltaru. W zestawie bicze.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Czas na moje œuvre. Nazywam to Madam Ècraser w związku z jej zastosowaniem.
Spoiler:
Wygląda to jak takie miniłóżko, ale nim nie jest. Owszem, ma dwie poduszki, ale to jest przykrywka. Potencjalna ofiara się kładzie wygodnie na tej poduszce (obojętnie z której strony) i kładzie nogi na drugiej poduszce. Gdy już delikwent się położy, łańcuchy się napinają, zaciskają się na dłoniach przeciwnika politycznego, a wieko (kolor zielony) przy kwadratowym pomieszczeniu na głowę i nogi zamyka się i ofiara nie może już się wydostać. Najlepsze jest na koniec. Kwadraty (oznaczone kolorem czerwonym) energicznie zaciskają się do siebie, dzięki czemu ofiara będzie miała zmiażdżoną głowę i nogi. Proste i genialne.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Doktor pisze:A oto i mój nowy wynalazekh!
Jest to tak zwane: Koło Zębate
Jest to narzędzie tortur i jest naprawdę...niebezpieczne
Narzędzie to składa się z cylindra zasilanego parą i ogromnego zębatego koła,które służy do cięcia głów naszych okropnych wrogów politycznych!
Obrazek

PS:Także nadaje się do cięcia drzew,dosyć praktyczny wynalazek co nie?
Poparcie +640 osób.
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Ż. Art pisze:No więc to jest la machine którą ukradłem panu Guillotine'owi sam wymyśliłem... Działanie jest proste. Delikwentowi głowę wsadzamy w otwór na dole, odwiązujemy sznureczek, zawiązany na supełek na drewnianym klocuszku, ostrze spada i... ciach. Zawodnik zdekapitowany.

Obrazek
Poparcie +1280 osób.
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Czarnoksieznik pisze:Gdy byłem w la Pologne, słyszałem legendy o niejakim Madeju. Był to zbójnik, któremu w Piekle przygotowano straszliwe łoże z haków i żywych węży. Zainspirowało mnie to do stworzenia tej oto maszyny tortur.
Obrazek
Delikwenta przykuwamy do deski nabitej kolcami, po czym wylewamy na niego kocioł wrzącego oleju, przecinamy na pół gilotyną albo przygniatamy drugą, podobną. Wybór należy do was, bracia!
Poparcie +1600 osób.
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

olexo2 pisze:Oto moja maszyna tortur. Nazwałem ją le lit
Obrazek
Osoba mająca być torturowana zostaje przywiązana do łoża. Następnie dwie osoby podchodzą do dźwigni, i zaczynają nimi kręcić. Torturowany zostaje rozerwany na pół, poprzez obrócenie się części łoża.
Poparcie +800 osób.
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Kretes102 pisze:Czas na moje œuvre. Nazywam to Madam Ècraser w związku z jej zastosowaniem.
Spoiler:
Wygląda to jak takie miniłóżko, ale nim nie jest. Owszem, ma dwie poduszki, ale to jest przykrywka. Potencjalna ofiara się kładzie wygodnie na tej poduszce (obojętnie z której strony) i kładzie nogi na drugiej poduszce. Gdy już delikwent się położy, łańcuchy się napinają, zaciskają się na dłoniach przeciwnika politycznego, a wieko (kolor zielony) przy kwadratowym pomieszczeniu na głowę i nogi zamyka się i ofiara nie może już się wydostać. Najlepsze jest na koniec. Kwadraty (oznaczone kolorem czerwonym) energicznie zaciskają się do siebie, dzięki czemu ofiara będzie miała zmiażdżoną głowę i nogi. Proste i genialne.
Poparcie +1280 osób.
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Autor8 pisze:Ja stworzyłem dzieło. Nazwałem to pieszczotliwie "Pomidorem". To jest piękne:
Spoiler:
Jak widać, maszyna być prosta i genialna. Są na niej kolce, na które kładziemy ofiarę na taką... rozgrzewkę. Tak więc kładziemy i tak mocno przyciskamy. Następnie umieszczamy wroga na miejsce "Tutaj się przywiozuje wroga" (błąd celowy, hihi). Przybijamy jego dłonie i stopy gwoździami. Następnie zakładamy dwa czarne pasy. Możemy je bez problemu zaciskać dzięki korbce. Wszystko napędzane dzięki chomikowi. Na koniec wrzucamy wroga do teleportu. Jeżeli chcemy szybko kogoś się pozbyć, to wrzucamy od razu do poltaru. W zestawie bicze.
Poparcie +950 osób.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Viva la Revolución!”