#10. Arcy Chef-d'œuvre

Obrazek
Czy powiedzenie słowa "cięcie" na planie filmu o Rewolucji Francuskiej będzie odpowiednie? Czy Ludwik XVI lubił modę na sukces? Czy Francuzi już w osiemnastym wieku mieli tendencje do poddawania się? Czy Napoleon lubił świntuszyć? A może po prostu był prosiakiem? Czy Janusz Korwin-Mikke potrafiłby zmasakrować samego Maximiliena de Robespierre? I kto i jakim prawem pozwolił lewicy ściąć połowę kraju na gilotynie?
Przed nami Viva la Revolución!
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

#10. Arcy Chef-d'œuvre

Post autor: Lilyness »

To zadanie polega na stworzeniu arcydzieła malarskiego, które skłoni miłośników sztuki do bezgranicznego popierania twojej osoby.
Nie musi mieć w sobie motywów rewolucyjnych.

Maksymalne poparcie: 2000
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: #10. Arcy Chef-d'œuvre

Post autor: Kretes102 »

Coś tam machnąłem w pięć minut. Oto dzieło: nowa Francja i ja! Zapraszam do obejrzenia!
Spoiler:
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Lilyness
Córka Gwiazd

Re: #10. Arcy Chef-d'œuvre

Post autor: Lilyness »

Kretes102 pisze:Coś tam machnąłem w pięć minut. Oto dzieło: nowa Francja i ja! Zapraszam do obejrzenia!
Spoiler:
Poparcie +1400 osób.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Viva la Revolución!”