Maksymalne wynagrodzenie:
1200 prapiesos.
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 13:50

Post autor: Czarnoksieznik »

Czarnoksieznik pisze:Ja nazwać to danie "sałatka". Tu być liście z paproć, co być strzecha jakiś dom, banany i jabłka, co gdzieś rosnąć i stek z pterodaktyl, co pan Mutter je sprzedawać. Być tu też rogi z triceratops, ale dla ozdoby.
Autor8 pisze:Ja nazwać to coś "woda z owoce". Tu być owoce (gruszka, winogrona, kość, grzyb, banan i czereśnia) i woda. Znaleźć ja to wszystko w wiosce (w końcu my żyć w bardzo ciepły kraj, ja bym go nazwać "Afryka"). To jest obrazek przedstawiający woda z owoce:Spoiler:
olexo2 pisze:Praloktor wymyśleć najgenialniejsza rzecz na świat. Oto marmelada. To być różne owoce z dżungla, które Praloktor pozbierać i zmiażdżyć. Potem pomieszać, i zrobić. To być pyszne, i to być genialne.
Doktor pisze:Muhmed z przyszłości opowiedzieć mi o Makdonalds oraz o współczesnym jedzeniu,Muhmed z przyszłości pokazać mi jak pieczyć chleb.
Tak więc stworzyłem Pra-Burger (Prehistoryczny Hamburger)
On składać się z chleb,mięso dinozaura z kością,mięso mamuta,roślina liściowowa (Odpowiednik sałaty) i pamidorra (Afrykański odpowiednik pomidora,który był podczas tamtej epoki)
Ja być wdzięczny panu Mutter gdyż on mi dać mięso.
Wróć do „Dawno, dawno temu.. Jeszcze przed historią.”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl