Logo Gwardii Reksia.

Obrazek
Miejsce, w którym można dowiedzieć się jak głęboka jest piwnica i jak daleko sięga umysł. Jednak większość objęta jest tajemnicą. Dyskrecja gwarantowana. Nie pytaj o więcej, jeśli nie chcesz wizyty smutnych panów w garniturach.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Logo Gwardii Reksia.

Post autor: Matek »

Zgodnie z życzeniem AdamaMaga stworzyłem logo Gwardii Reksia, do wyboru trzy wersje:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wszystkie uwagi proszę zgłaszać w tym temacie, ale lepiej, żeby ich nie było.
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Logo Gwardii Reksia.

Post autor: Z. Art »

Moim zdaniem najlepsze jest trzecie, pasuje do logo Przygód Reksia.
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Należę do GR, więc się wypowiem. :P
Ładne są kolorowe, aczkolwiek napis ''gwardia'' jest taki trochę niewyraźny, jak dla mnie niezbyt pasujący. Gdyby tak go bardziej podrasować aby był trochę bardziej wyraźny? Jeżeli nie bierzemy tego pod uwagę, to wybieram trójkę, ewentualnie jedynkę.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Zgadzam się ze zdaniem Kacpra, jednak chciałbym dodać, że przydałoby się małe, dolne wcięcie w literze "w", tak dla estetyki. Co do drugiej propozycji - poważnie? Zielony z pomarańczowym? Może i nie jestem znawcą kolorów, ale to połączenie dosłownie bije po oczach pogrzebaczem.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Zupełnie tego nie zauważyłem, dopiero teraz, ale też, jako Gwardzista się wypowiem.
Moim zdaniem, ostatnie logo jak najbardziej pasuje, ponieważ ta mieszanka kolorów jak najbardziej mi odpowiada. Pierwsze i drugie mi zupełnie nie leży, gdyż nie są tak wesołe (szczególnie pierwszy wygląda jakby z jakiegoś filmu z lat sześćdziesiątych), jak ten ostatni. Tak, zgodzę się z nieznanym, że przydałoby się dolne wcięcie w literze "w", ale chciałbym jeszcze dodać, iż napis "Gwardia" powinien być lekko wyraźniejszy, ostrzejszy oraz taki lekko cieniowany, to efekt loga będzie jeszcze lepszy. Tak przynajmniej uważam.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Matek pisze:Zgodnie z życzeniem AdamaMaga
Znaczy tak poprosiłem Matka o to, aby przygotował logo GR. Może się okazać potrzebne przy organizacji w końcowej fazie naszego projektu :wink:
Wiem, że kiedyś Gwardia miała logo (i to bardzo fajne). Niestety zaginęło i nawet Dizel, który był jej prezesem nie miał go zapisanego na dysku.
Dlatego oczywiście zwróciłem się do Matka w sprawie stworzenia nowego. Muszę powiedzieć, że wyszło mu to naprawdę super.
Najbardziej pasuje mi trzecia opcja, jak zresztą chyba wszystkim. No i nie mam zastrzeżeń, oprócz tego wcięcia przy literze W...
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Widzę, że większości nie pasuje dwójka, ale... uważam, że jest dobra. Rzuca się w oczy i ładnie wygląda na tle forum. Co do trójki, to zbyt taka... jasna, natomiast jedynka jest znów za mało kolorystyczna. No i tak, przydałoby się poprawić wygląd niektórych liter.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Dobra, ja też należę do GR (dużo robię ._.).
Nooo albo 1, albo 3. Obie wersje są ciekawe inie kłują w oczy jak 2. Najlepiej wyszła 3, co większość potwierdzi, hihih. Jest taka reksiowa, a to jest ważne. Popraw tylko to "w", bo wyszło żenująco i beznadziejnie. I do tego napis "Gwardia" jest lekko niewyraźny, rozpływa się. A to niezbyt fajny efekt.
ODPOWIEDZ