- Hmm, niby jesteś niebieski, ale też nie masz nie wiadomo jak złego poczucia humoru. To cenię. Niektóre z żartów były nawet zabawne.Autor8 pisze:No dobrze... Ja jestem Autor, zwany też Autorkunem Ósmazy, Kotletem, AVTHORSES-em, Ósmym, Avem, Autorkiem, a nawet Autorkiem-Potworkiem. Ten żółw to jest AdamZet, nornik to Olexo, a nietoperz nazywa się Czarnoksiężnik. No i oczywiście trzeba wspomnieć o naszym kochanym Żeliborze, tym wspaniałym dowcipnisiu!Narrator pisze:Autor widząc, że Art zapadł na śpiączkę afrykańską, a nikt nie rwał się do dyplomacji wziął sprawy w swoje ręce. Wszyscy już chcieli, by cyrk się skończył. A takie czekanie, aż Art się wybudzi dużo nie da. No i Pan Potwór ich zmotywował mówiąc "W takim tempie, to my nie przejdziemy Cyrku do wiosny"
No, to skoro już się znamy i lubimy, to czekamy aż nasz wspaniały gospodarz, to znaczy pan, się przedstawi. No my chcemy walczyć z tymi całymi Skarpetkowymi Magami, jeśli są po stronie Nestardiela, obecnie naszego arcywroga.
Ale najpierw żarciki! Też jestem śmieszny, hahahaha!- Jak nazywa się Stanisław co ma kłopot?
- Stanisław KłopotNauczycielka: Masz 6 jabłek, dajesz Asi pół. Ile masz jabłek?
Stanisław Kłopot: Pięć i pół.Jak się nazywa pszczoła bez czoła?
Psz.Co robi honorowy programista?
Wiesza się razem ze swoim programem.Jakie nazwisko ma najwięcej "ch"?
Sto-chCo robi siatkarz, gdy dzwoni telefon?
Odbiera.Jak nazywa się część ciała, która wiele razy się żegna?
Sto-paDlaczego mur dostał 6 z matematyki?
Bo dobrze dzieliZa co śnieg poszedł do więzienia?
Za napadanie.I tak to nic nie da, ale co tam. Nudzi mi się.Jak się nazywają bardzo słabe zwierzęta?
Mięczaki.
Miło mi was poznać. Mam na imię Marylin. Moim zadaniem jest gromadzenie armii przeciwko skarpetowym magom. Armia składa się z najemników, czyli dalej osób, które spadły z nieba. W zasadzie nie jest to nie wiadomo jak skomplikowane, więc myślę, że póki co rozumiecie o co tu chodzi.
Tak, dobrze myślicie. Moim celem było sprawdzenie waszych słabości i upewnienie się, że nie jesteście w zmowie ze złymi. Wasze negocjacje się więc powiodły. Możecie być z tego też powodu szczęśliwi.
Nie wiem kim jest Nestardiel, ale z tego co udało mi się wywnioskować jest kimś demonicznie złym. Jako że magowie to osobnicy, których można określić podobnymi rangami, zapewne mają z nim coś wspólnego.
Co jeszcze chcecie wiedzieć?
Co by tu zrobić?
*Panowie, sama zgoda nie wystarczy. Wykażcie się jakoś, wyraźcie podobną opinię, ale na pierwotnego.. nie piszcie po prostu że się zgadzacie.