Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
Mogą admini lub modzi poprawić nazwę tematu? Bo mnie trochę irytuje to RICZ...
No dobrze... mam wiele ulubionych postaci z RIC jedną z nich jest Gulguldryk Gryfindyk.
A drugą... cóż... Waldi Mors, Chrumburak i Spielmauster. Lubię także tych gostków którzy pomagali Reksiowi i Kretesowi odnaleźć Barandalfa... Białego, rzecz jasna... chyba.
No, oczywiście najlepszą postacią z RiC jest Kretes. Jak już nieraz wspominałem, jest to niezwykle barwna, zabawna i ciekawa postać. A nie licząc tych głównych, to najbardziej polubiłem Gadający Kamień, Który Mówi. Jego wygląd i charakter jest ciekawy i fascynujący. Według mnie to jedna z fajniejszych postaci w serii Przygody Reksia
Owszem, Kretes bez wątpienia jest najlepszą postacią, ale moim zdaniem w ankiecie nie powinno być ani Reksia, ani Kretesa, gdyż oni są głównymi postaciami, a reszta grała tylko w jednej grze.
Co do postaci, to ja uważam, iż Szreksio jest najlepszą i bardzo barwną postacią. Jest to taka lekka hybryda - pies i ogr, co świadczy o tym, że ta postać miała w rodzinie psa i ogra. Może nie udzielał się takie bardzo w grze RiC, ale mimo wszystko, jest fajny. To po raz pierwszy taki przypadek, gdy w jednej grze grają: główna postać i jego parodia (Reksio i Szreksio).
Inni też byli dosyć ciekawi, trochę więcej czarodzieje, bo bez nich gra nie powstałaby, ale poza tym wszyscy grali na równym poziomie.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58