Reklamy tesco

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Reklamy tesco

Post autor: kubulus »

Co sądzicie o reklamach tesco? Dla mnie są całkiem śmieszne.
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
Rayman:)
Roz-krecony
Kontakt:

Post autor: Rayman:) »

Tak całkiem całkiem :roll:
Obrazek
PORA NA PRZYDODĘ!
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Mi się podoba ten grubas w okularach :D
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
Patra
Działacz Podziemia

Post autor: Patra »

@tin pisze:Mi się podoba ten grubas w okularach :D
Który? W zielonym swetrze czy niebieskim.
Ja tam wolę chudzielca.
Awatar użytkownika
@tin
Bardzo Stary Norman

Post autor: @tin »

Kolo987654321 pisze:
@tin pisze:Mi się podoba ten grubas w okularach :D
Który? W zielonym swetrze czy niebieskim.
Ja tam wolę chudzielca.

Ten niski :lol:
Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' :)
Avek wykonany przez AdamMaga.
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

To Henio!
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Reklamy tesco

Post autor: Autor8 »

@odkop
Reklamy Tesco są według mnie wyjątkowe. Henio i reszta są naprawdę przezabawni. Taka reklama według mnie trafia do widza, bo pokazuje typową rodzinkę i ich przyjaciół, która zachęca do kupowania w tym sklepie. Dzięki temu kojarzymy Tesco z miłymi, uśmiechniętymi ludźmi, a nie z wielką, surową firmą. Bardzo mi się podobają te reklamy. Mam nadzieję, że będzie ich jeszcze więcej i że w przyszłości kolejne będziemy je dobrze wspominać :D
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: Reklamy tesco

Post autor: Kretes102 »

Reklamy Tesco miały (z naciskiem na miały) bardzo fajne oraz ciekawe i niebanalne reklamy. Eksperci Tesco, znani szerzej pod imionami Henio, Krysia i inni, mieli w sobie to coś, co mnie jako potencjalnego klienta przekonywało do zakupów w tym hipermarkecie. Ich komiczne historyjki są niezapomniane, w szczególności reklama świąteczna sprzed paru lat i przezabawna sytuacja, gdy Gwiazdor wchodzi o domu państwa Henia i Krysi, a tam żona Henia była przekonana, że św. Mikołaj to Heniek w przebraniu. W końcu, gdy Henio powiedział "Krysiu, przegryziemy uszka?", Gwiazdor myślał, że to kanibale i uciekł. Ta reklama jako jedyna najbardziej zapadła mi w pamięć.
Apropo tej rodzinki, ostatnia reklama z ich udziałem miała miejsce na początku tego roku i słyszałem, że to była ostatnia reklama z Heniem i Krysia, ponieważ Tesco rozwiązało umowę z firmą bądź sama firma przegrała przetarg, która się tym zajmowała. No cóż, pozostały tylko wspomnienia.

Tutaj znajduje się link do tej strasznej wiadomości, w której dowiadujemy się, że Henia i Krysię wyrzucają z pracy.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ