Teatrzyk Kretesa na końcu RIKN na trudnym

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.

Czy podobał wam się teatrzyk Kretesa na końcu RIKN na trudnym?

Tak
36
86%
Nie
6
14%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
smokos
Roz-krecony

Re: Teatrzyk Kretesa na końcu RIKN na trudnym

Post autor: smokos »

ten teatrzyk był na początku bardzo śmieszny ale po kilku minutach zaczął się robić nudny dopiero po jakichś 10 - 15 minutach miałem już dość i próbowałem to jakoś wyłączyć ponieważ na początku nie wiedziałem że trzeba myszką kliknąć.
Awatar użytkownika
koki
Roz-kreca się
Kontakt:

Post autor: koki »

Dla mnie teatrzyk był bardzo fajny,chyba się należał za przejście na trudnym poziomie. :P
Mędrzec wszystkich mędrców
Obrazek
Obrazek
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Niby fajny z początku, ale zaraz się znudził, poza tym było już rozwiązanie fabuły więc nastrój gry co by nie mówić już prysnął i poza tym chciałem już wyłączyć komputer, bo już grę wygrałem. Ale w sumie to wszystkie dodatki na końcu były nizełe.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

mi sie podobał
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kretonpodziemny »

Fajnie by było gdyby w teatrzyku były wszystkie postacie z rikn.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

był super :D
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@odkop
Teatrzyk bardzo mi się spodobał. Jest ciekawie przedstawiony. Niestety, po kilku minutach zaczął się robić nudny, głównie z tego powodu, że występują tam losowe dialogi, nijak ze sobą nie połączone. Przez to nie ma sensu, fabuły i spójności. Ale to już każdy wie. Fajny też był motyw z tym, że po kliknięciu odchodzi jakaś postać z widowni.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Teatrzyk Kretesa był bajeczny. Dla takich rzeczy warto było parę razy przechodzić RiKN na poziomie trudnym. Ten mini teatr był miejscami tak ciekawy i równolegle nudny, że aż śmieszny. Zgodzę się z przedmówcą, że dialogi występowały losowo i gdy się tego słuchało to wyglądało tak jakoś dziwne i enigmatycznie. Ale mi się jednak wydaje, że to celowe działanie ze strony AM, aby dodać takiej komiczności i wesołości temu teatrzykowi. Nie dziwię się też, że i naszych bohaterów zmęczyło to ciągłe powtarzanie bezsensownych dialogów, aż w końcu sobie poszli (ale będą tak długo słuchać i się "męczyć", aż nie klikniemy) :wink:.
Ale mimo wszystko, teatrzyk spotkał się z moim uznaniem.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ