Mania ukrywania

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.

Czy jesteś ukryty?

Czas głosowania minął pn, 27 cze 2005, 14:07

Tak
1
9%
NIe
3
27%
NIe lubie osub które się ukrywają
2
18%
Ukrywanie jest COOL
2
18%
POpieram Michcia
3
27%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
DoDo
Pod-ziemniak
Kontakt:

Post autor: DoDo »

raczej żeby weszli. A ja radzę Ci nie, bo uznają Cię za głupka. A jak chcesz, to najpierw ustalmy kiedy będzie bicie rekordu
Wróciłem :P
Wasz DoDo ;)
Awatar użytkownika
Gulguldryk
Norman

Post autor: Gulguldryk »

Po wakacjach póżniej sobie o tym pogadamy.
Awatar użytkownika
Ireyon
Norman

Post autor: Ireyon »

Nie używam tej opcji... NIE NAWIDZĘ JEJ!!
Powrót ;) LOVE CZEKOLADA *.*
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Re: Mania ukrywania

Post autor: AdamZet27 »

Ja się nie ukrywam.

Z dwojga złego wolę odświeżanie od tworzenia takich samych tematów, ale aż taki odśwież? I nawet nie widziałem słówka usprawiedliwienia...
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Hm... Niby da się ukryć, ale ja się nie ukrywam. Co do tego czatu - tam nie jest się wiecznie. Po pięciu minutach pomarańczowieje się, po chyba piętnastu czy trzydziestu czerwienieje, a po godzinie prawdopodobnie sie znika.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Jakoś przyznam, że nie lubię jak ktoś jest ukryty. Niby jest, a go nie ma i później nie wiesz, kto jest ukryty. Ja osobiście nie mam powodów do tego, aby się ukrywać, bo nie jest mi to potrzebne. Tak, jedyne co cię zdradza, że jesteś obecny, pomimo tego, iż jesteś ukryty, to czat. Tam wszystko widać, kto jest, kogo nie ma, ale z czatu też da się zniknąć. Jak za dużo na nim nie piszesz.
Ale co innego, jeśli chodzi o wchodzenie na playandbuyowskie forum... tam to już nie wiadomo kto jest ukryty, a są osoby, które jeszcze wchodzą na tamtą stronę (w szczególności userzy, którzy wracają po latach, albo i też patrzą czy jeszcze ono żyje).
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Post autor: Czarnoksieznik »

Doktor pisze:@Odkop
Zrobiłem bardzo prosty i oczywisty eksperyment z ukrywaniem.
Otóż na forum niemożliwe jest ukrycie gdyż jest czat w którym wyświetlają się WSZYSCY użytkownicy którzy weszli na forum.
W takim razie wniosek:Jeśli chcesz się ukryć nic nie zrobisz mimo iż nie będziesz wyświetlany na tablicy użytkowników bo będziesz wyświetlany na tablicy użytkowników na czacie.
Oj, nie zgodzę się. Jest prosty sposób, żeby wejść na forum bez wchodzenia na chat. Wystarczy zalogować się przez profil dowolnego użytkownika (tzn. będąc wylogowanym, próbujesz wejść w czyjś profil, przekierowuje cię do logowania, logujesz się i automatycznie trafiasz w profil danego użytkownika), a potem przez opcję "skocz do" przejść do danego działu bez wchodzenia na chat albo główną. Sam czasami z tej sztuczki korzystam, jak nie chce mi się wchodzić na chat, a chcę coś zobaczyć.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
ODPOWIEDZ