Zoom

Obrazek
Tu prezentowane są inne gry stworzone przez Aidem Media. Bolek i Lolek, Król Maciuś Pierwszy, gry mobilne - wszystko w tym dziale! Zapraszamy!
ODPOWIEDZ

Więc?

Słaba.
0
Brak głosów
Spoko.
0
Brak głosów
Zła.
0
Brak głosów
Fajna.
0
Brak głosów
Najlepsza gra na świecie.
0
Brak głosów
Potworne.
0
Brak głosów
Niebieski.
0
Brak głosów
Nic. -.-
0
Brak głosów
Zobaczy się.
0
Brak głosów
Ujdzie.
0
Brak głosów
Dobra.
1
25%
Bardzo dobra.
1
25%
Bardzo zła.
0
Brak głosów
Wolę placki.
2
50%

Liczba głosów: 4

Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Zoom

Post autor: Autor8 »

Spoiler:
Nowa gra AM. Taka inna wersja Pictoo. Polega ona na odkrywaniu elementów obrazka, a następnie zgadywania co on przedstawia. Im więcej elementów odsłonimy tym mniejszy wynik.

Tak więc co uważacie o tej grze? Mi się gra podoba, aczkolwiek, niestety, jest wersja tylko na iPody...
AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/zoom-pi ... ?ls=1&mt=8
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: Zoom

Post autor: Matek »

Podoba mi się. Uważam, że nie da się nudzić podczas grania w tego typu gry. Ogólnie sam bardzo lubię w nie grać, często to robię. :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: Zoom

Post autor: Kretes102 »

Gra jest dosyć fajna. Tak, Mątek ma rację, że nie da się przy takich grach nudzić. Tak jak patrzyłem i grałem, to widzę, że Zoom jest taką większą przeróbką Pictoo, ale i tak nie odbiega od tamtej gry swoją ciekawością i atrakcyjnością. Trzyma taki sam poziom jak Pictoo, a nawet trochę wyższy.
Jak dla mnie bomba :).
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”