Incarnate Evar (23.07.2014)

Obrazek
Ta ponura forteca, położona w obrębie domeny Kościeja, jest tym, co was czeka, gdy polegniecie w trakcie przygody oraz miejscem, w którym spoczniecie na wieki, jeśli nie uda się wam wytargować wolności u władcy zamczyska.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Incarnate Evar (23.07.2014)

Post autor: nieznany »

Z wolna oprzytomniałeś... o ile można używać tego terminu, gdy jest się martwym. Pierwszym, co zobaczyłeś, była ciemność. Z ciemności rozległ się mrożący krew w żyłach pozbawiony uczucia głos, którego źródła nie mogłeś dostrzec w tej ciemnej kiszce.
-Incarnate Evar, mag, przedstawiciel Vorvara w Turnieju Tytanów. Przyczyna śmierci: bezmyślny atak na dwóch znacznie potężniejszych magów bojowych.
Jako że nie miałeś innej rozsądnej opcji, spytałeś, kto mówi. Odpowiedź nie była miła.
-Jestem Kościej, Strażnik Śmierci. W normalnych okolicznościach byłbyś już w zaświatach, ale grasz w Turnieju Tytanów. Dusze wszystkich uczestników są tutaj, zatem gdy umrą w Archipelagu, zostają tu teleportowani. To po to, by mieli możliwość... możliwość powrotu. Kolejne szanse, jeśli wolisz. Nie lubię takich zabaw z życiem i śmiercią, ale to rozsądne rozwiązanie sytuacji, inaczej Wieczny Mrok już dawno upolowałby wszystkich innych czempionów i posłał ich w zaświaty. Mogę odesłać cię do Archipelagu... ale nie za darmo. Takie są zasady. Masz trzy możliwości ucieczki: wykupienie się z Xarvazduun posiadanymi dobrami, wykonanie dla mnie pewnego zadania lub odgadnięcie po kolei trzech dość trudnych zagadek.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: Incarnate Evar (23.07.2014)

Post autor: Matek »

Bohater wybiera wykonanie pewnego zadania.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Incarnate Evar (23.07.2014)

Post autor: nieznany »

-Odeślę cię na jedną z wysp Archipelagu, Vezanderfel. Do miasta Omados, by być dokładnym. W dzielnicy biedoty znajduje się stara fabryka kleju. Tam otrzymasz warunek uwolnienia. Póki go nie spełnisz, nie będziesz w stanie w jakikolwiek sposób opuścić wyspy... chyba że złamiesz tę pieczęć.
<otrzymujesz Pieczęć Kościeja>
-Jeśli ją złamiesz, powrócisz tutaj i będziesz miał możliwość wybrania którejś z dwóch pozostałych metod powrotu. Nie każ mi czekać.
Ciemność z wolna zaczęła ustępować czerwonemu blaskowi...

[Wracasz do rozgrywki]
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Zablokowany

Wróć do „Xarvazduun”