Gry na PSP

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Gry na PSP

Post autor: Rdusiu25 »

Siema.Stworzyłem temat dla wszystkich, którzy mają PSP i szukają na tą konsole gier.Ja sam szukam 2.Dokładnie Patapony i LocoRocko.Bele jakie części tylko proszę link.
Awatar użytkownika
MrF11
Bywalec Nory

Re: Gry na PSP

Post autor: MrF11 »

Yyy... Okej sprecyzuj o co ci chodzi? Bo wybacz trochę nie
ogarniam co znaczy "szukam takiej i takiej gry". Jesteś zainteresowany kupnem i te linki mają być do jakiejś aukcji? Wytłumacz to pomogę jak mogę :)
Obrazek

Spoiler:
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Chodzi oto, że naprawiłem PSP i chcę kupić gry.Napisałem jakie i nie umiałem znaleźć strony z tymi grami.Dokładnie szukam gry(nie na allegro) i chcę ją kupić.Więc jeśli, ktoś znajdzię link z tą grą na sprzedasz niech ten link poda.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Spoko, chcesz żebyśmy zajmowali się kogoś sprawami i szukali ci gier bo tobie się niechce. Ech...
Też mam psp i wiem że patapony są we prawie wszystkich sklepach empiku na allegro też ich nie brak. Po zatym pisze się Locoroco a nie
locorocko.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Dzięki.Obie gry znalazłem na epmiku.com ale nie wiem jaką część Patapon kupić.Prosiłbym o porady.
Awatar użytkownika
MrF11
Bywalec Nory

Post autor: MrF11 »

Osobiście polecam część drugą. Zdecydowanie najlepsza z trzech. Jest to nieco podrasowana i dłuższa wersja jedynki. Trójki niestety nie polecam, mimo iż po polsku gra straciła klimat rosnącej w siłę armii. Jeżeli jednak masz jakiegoś kolegę który też ma PSP i posiada Patapon 3 to rozgrywka w Coopie (multi po przez AdHoc) wynagradza trzeciej częśći wszelkie niedopatrzenia.
Tak więc PATA PATA PATA PON do Empiku i kupuj bez namysłu drugą część :mrgreen:
Obrazek

Spoiler:
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Dzięki na pewno kupie dwójkę.Mam kolegę z PSP, ale on nie ma Patapon.Ale go zachęcę żeby kupiłi będziemy grać na multi.

P.S.:Na Patapon 2 też się da grać na multi.
Awatar użytkownika
Guard
Roz-krecony

Post autor: Guard »

@Odkop

Patapony mają funkcję udostepniania gry, więc kolega nie musi mieć egzemplarza.
Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?
Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam!
Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt.
PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
Obrazek
ODPOWIEDZ