Macie RIKN

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.

czy macie RIKN

tak
45
92%
nie
4
8%

Liczba głosów: 49

Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Macie RIKN

Post autor: Autor8 »

@odkop
Oczywiście mam tą najdłuższą grę PR. Jest ciekawa. Pamiętam to oczekiwanie na ostatni numer gazetki PR... Ach! Miałem już RiWC i już chciałem zagrać w kontynuacje. Gra jest dość ciekawa, ale dla mnie Wehikuł i tak naj-. Grałem w nią dużo razy, oj dużo. Swego czasu robiłem też nieudany let's play, ale mniejsza o to. Gra jest humorystyczna. Oj, zagram w nią jeszcze wiele razy.

PS: Fajnie by było gdyby nie pisano tu tylko jednym zdaniem, bo tak to temat jest spamerskim.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Mam tą grę. Uważam, że jest bardzo ciekawą i śmieszną grą. Ja podobnie jak Autor8 niecierpliwie czekałem na ostatnie wydanie gazetki o Reksiu. Dobrze pamiętam kiedy ją kupiłem, bardzo się cieszyłem, ale także było mi smutno, że to ostatnia gra z tej gazetki w którą zagram. Akurat po pierwszym odpaleniu płyty nie schodziłem z komputera, bardzo dużo grałem w tą grę. Według mnie jest to bardzo dobra gra zaraz po RIWC. Na pewno wiele razy w nią jeszcze zagram w oczekiwaniu na dobrą zabawę. :)
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Jest to najlepsza gra całej serii o Reksiu. Najlepiej dopracowana, pełna zmyślnych żartów i nawiązań do kultury. Porządna graficznie.
Polecam
takijeden
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Post autor: AdamZet27 »

No ba!
Oczywiście że mam :P
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Hmm...czy mam? No, oczywiście, że mam. Nawet dwie te same płyty. Gra oczywiście ciekawa, nadal pamiętam jak czekałem na gazetkę z PR. Gdy już ją zakupiłem, tak się cieszyłem, że nie mam słów, by to opisać. Drugą płytę miałem wraz z grą RiMS: LE. Tyle razy w nią grałem, ale tylko trzy razy na poziomie trudniejszym. Nie wiem, ale tak pisząc nabrała mnie ochota na zagranie. Aż sobie w nią zagram. Jeszcze w tym roku.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory

Post autor: Kogut.wynalazca »

Oczywiście, że tak :mrgreen:
Allons-y Alonzo
Awatar użytkownika
Reksio Najlepszy
Bywalec Nory

Post autor: Reksio Najlepszy »

Mam wszystkie, jednak do kolekcji brakuje mi RiMS :roll:
RiKN to według mnie najlepsza (zaraz po RiC) gra z serii gier o Reksiu.
Ta część ma dobrą fabułę. Bardzo mi się spodobała grafika, gdy 1-wszy raz w to grałem. :D
Najlepiej rozwinięta, najlepiej zrobiona gra z tej serii. :mrgreen:
Obrazek
Reksio rządzi, Reksio radzi, Reksio nigdy Cię nie zdradzi!
Spoiler:
Avek wykonany przeze mnie.
Pozdrawiam fanów Fineasza i Ferba, oraz Reksia i Kretesa!
Awatar użytkownika
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3

Post autor: olexo2 »

Mam Rikn. Jak dla mnie jest jedną z ciekawszych części z przygód reksia, no i też najdłuższą. Fajnie mi się w nią grało, jednak najwięcej problemów sprawiły mi mumionki (te drugie). Chyba tylko dwa razy przeszedłem tą grę :D. Gra ma bardzo ciekawą fabułę, jest bardzo rozwinięta. Szkoda, że to ostatnia gra ze starej serii (Prócz dodatków). Podsumowując, jest to bardzo fajna gra i zachęcam osoby które jeszcze jej nie kupiły, bo to zrobiły, bo naprawdę warto. ;)
Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2
pondering drzwi stalowe
Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Trochę temat taki spamerski,ale cóż...
Tak posiadam RIKN. Zarówno wersję z gazetki przygody reksia jak i z wersji pudełkowej :wink: .
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
ODPOWIEDZ