Spoilery z przeciwnego obozu.

Obrazek

Kto do wystrzelenia?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki

Awatar użytkownika
Eris
Bogini Zemsty

Spoilery z przeciwnego obozu.

Post autor: Eris »

A więc tak:

Wszyscy zapewne wiecie co zrobił dawid6. Wziął i odszedł. Nie był niestety kłamczuchem, więc muszę z tego powodu was pewnie zmartwić.

Co do Mątka:
Przygotował plakat, obrazy. Emanował inicjatywą i pomysłami, jednakże było to ciężkie w grupie pełnej dezorganizacji. Bez niego ciężko byłoby cokolwiek zrobić. Czy Mątek kłamie?

Co do Cisza:
Olał kompletnie sprawę, pojawił się tylko na chwilę, w dniu w którym trzeba było przedstawiać swoją sztukę. Zrobił kilka avatarów, krytykując przy tym nieporadność drużyny. Czy Ciszu kłamie?

Co do Czarnego:
Główny lider grupy, masa pomysłów, masa inicjatywy. To on przygotowywał praktycznie wszystkie projekty, włącznie ze scenariuszem. Nooo ale też powiedział, że nie kłamie. Czy Czarnoksiężnik jednak kłamie?

Co do Lobona:
Mniej pomysłów, próby bycia pracowitym, ale w rzeczywistości... Całkiem marny efekt. A może to kamuflaż? I Lobon kłamie?

Co do Kacpra98
Sporo pomysłów, chęć choć minimalnej inicjatywy, mały jednak efekt w rzeczywistości. Mimo wszystko solidny punkt drużyny. Czy Kacper kłamie?

Co do Adama:
Praktycznie zero inicjatywy jak i pomysłów, czekanie na innych, robienie wszystkiego na "odwal się". Mimo wszystko może okazać się to przypadkiem, a sam Adam obrał taką strategię. Czy Adam kłamie?
Prędzej czy później los się odwróci. Wyrówna bilans poniesionych strat. ; )
Awatar użytkownika
Eris
Bogini Zemsty

Re: Spoilery z przeciwnego obozu.

Witam.
Jako że obóz Jasnowidzących jest obecnie w większym kryzysie, zgodnie z duchem rywalizacji i jakąś śmieszną dla mnie zasadą... fair play, zmuszona jestem podstawić wam wyłącznie dwóch kandydatów do odpadnięcia. Przykro mi, to wymogi europejskie.
Kryzys Jasnowidzących jest spowodowany na pewno przez Dawida6, jak i osoby, które nie wpłynęły w żaden sposób na ich wyniki w ostatniej konkurencji. Chodzi mi głównie o AdamaZet27 i Kacpra98.
Co tu dużo mówić: Najbardziej nadają mi się na kłamczuchów. Zabawa w "nicnierobienie" , to z pewnością jakiś chwyt.
A co z Lobonem, Czarnoksiężnikiem i Mątkiem? To proste. Dostają ode mnie pierwszą oficjalną nietykalność, za robienie czegokolwiek w swojej drużynie... przynajmniej w tej rundzie.

Awatar użytkownika
Eris
Bogini Zemsty

Re: Spoilery z przeciwnego obozu.

Witam.
W związku z nietykalnością Czarnoksiężnika i Mątka, jestem zmuszona wystawić wam do osądzenia jedynie dwie osoby.
Zarówno Adam jak i Lobon nie robili kompletnie nic, więc całkiem możliwe że była to ich strategia na uniknięcie odpowiedzialności za bycie kłamczuchem. Kto wie.
ODPOWIEDZ