Rayman

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.

Czy lubicie raymana

Tak!!!!
32
73%
Nie!!!!!
12
27%

Liczba głosów: 44

Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: Rayman

Post autor: Matek »

Ja tam pamiętam, że grałem w to kiedy byłem jeszcze mały. Miałem 1 i 4 część, osobiście wolę 4, ale 1 też może być. Skoro mówimy tu o Raymanie i też o postaciach występujących tam, mogę też powiedzieć chyba, że na Nickelodeon wystartował nowy program, nazywa się ''Inwazja Kórlików'', można go oglądać o 11:40, czy też o 16:45. Programu jeszcze nie miałem okazji zobaczyć, ale sądzę, że może być śmiesznie. Wiem coś o tym, ponieważ kiedy byłem młody i głupi widziałem parę krótkich filmików z serii Kórlików. Swojego czasu byłem dużym fanem serii gier z Raymanem. :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Nika pisze:A jak mi komputer się zbuntował, to już grać nie mogę, bo laptop siódemkę posiada, a one za stare są i działać nie chcą. :cry:
Wypróbuj http://kapitanpazur.piasta.pl/dl/d3dwindower.zip . Podobno pomaga. Ja sam nie mam W7 i nigdy nie miałem problemów z grami, bo obecnie posiadam W8.1. Tam wystarczy ustawić tryb zgodności z innymi wersjami Wina (XP, Vista czy 7)/.
Co do Raymana, nigdy nie grałem.
Awatar użytkownika
Paki
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Paki »

@Mini odkopik
Ja grałem w Raymana 3 i Rayman Origins.
Ogólnie gra jest ciekawa i dobra. Były dobre przygody, postacie i wogóle. Nie mam nic więcej do powiedzenia, gra jest ok.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

Odkop (bardzo duży).

Ma ktoś "Rayman: Origins" i czy działa mu na Windows XP? Myślę, czy sobie nie kupić, ale wpierw muszę się zorientować w sytuacji (bo w Legends mi nawet płyty nie widzi i jestem baaardzo zła).

Poza tym: ma ktoś polską wersję R3 i mógłby się podzielić folderem Gamedatabin? Podobno polski dubbing jest genialny, a ja chciałabym wypróbować. Tak, jestem w posiadaniu wersji cztero / pięciojęzycznej, wśród której nie ma polskiej. A spolszczenie z neta nie działa, mimo, że podmieniałam zarówno pliki z płyty, jak i te już zainstalowane.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Niko, ja prawdopodobnie mam na chomiku jeszcze Rayman 3, polską wersję. Powinno działać.
Mogę Ci na prv wysłać nick i hasło, tylko zerknąłbym. ;)
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
batmanex2013
Roz-kreca się

Post autor: batmanex2013 »

Ja walczę z tym Refluksem, czy jak on się tam zwie
Awatar użytkownika
batmanex2013
Roz-kreca się

Wczoraj udało mi się przejść Raymana 3 :)
Awatar użytkownika
batmanex2013
Roz-kreca się

Tak, ale chyba nie ma już w sklepach.
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

HEJ LUDZIE!
Zastanawialiście się kiedyś nad najważniejszym problemem naszych ówczesnych czasów, jakim jest wiekopomny spór o pierwszeństwo: JAJKO czy KURA?...
Tak?... No to możecie już przestać!!!
Nie?... Nic straconego!
Mam dla was nową zagadkę, przez którą nie będziecie mogli spać po nocach i będziecie sobie łamać głowy niczym przy mumionkach na hardzie!
Mianowicie...
Spoiler:
Co do tematu Raymana: ostatnio kupiłam sobie M na PS2. Moje komputery notorycznie mają problemy z grami z tej serii. Niby przeszłam ją już ze sto razy, ale niczego nie żałuję.
W sumie, zorientowałam się jakoś, że lista gier w które grałam, którą tu niegdyś zamieściłam nawet nie jest kompletna :|

Raymana 3 warto kupić, choć humor ma specyficzny, niektórzy kochają, inni nie cierpią zmiany, jaka nastąpiła po 2. Drastyczne odejście od powagi, przede wszystkim. Przy Arenie nikt nie krzyczał, ale to w końcu był spin-off, a to jak wiadomo, rządzi się swoimi prawami. Moim zdaniem klimat dalej jest w porządku, choć jest nieco inny, czuć, że to dalej ten sam świat. Mi się chyba personalnie nawet bardziej podobał. Jak jeszcze się nie zdecydowałaś, to ze swojej strony polecam.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
KogutWynalazca
Roz-kreca się

Post autor: KogutWynalazca »

No muszę przyznać, że Rayman to gra mojego dzieciństwa. Mnóstwo razy zagrywałem się w jedynkę i niezwykle miło ją wspominam, mimo że była dosyć trudna. Całkiem sympatyczna była też trójka i miała miażdżące teksty, polski dubbing wymiatał! :mrgreen: A dalej grałem jeszcze w Origins i Legends, które nie były może już tak udane, ale nadal przyjemne. ;)
Także czy lubię tę serię - tak, zdecydowanie. ;)
Awatar użytkownika
mysliwy112
Roz-krecony

Post autor: mysliwy112 »

ja tu to zostawię
https://youtu.be/m_oT9ik7x0A
Awatar użytkownika
mysliwy112
Roz-krecony

Post autor: mysliwy112 »

Nie lubisz raymana?
Awatar użytkownika
ManiacComics3445
Norman

Post autor: ManiacComics3445 »

Ja miałem R2, R3 i Classica oraz Adventures, ale odnistalowałem by mnieć dużo pamięci na dysku.PS: Ładny polski dubbing w R3. :D
Oglądać Diebustera
ODPOWIEDZ