Land Of Immortals - Rozgrywka
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Naklejki: 17
- Kontakt:
Re: Odjechane RPG - Rozgrywka
b)
-Co ja tutaj robię? - pomyślał Agarin. - Jakieś gołe i jasne te ściany, duszno tutaj, muszę stąd wyjść, zanim ktoś mnie dopadnie i nie załatwi jak kiedyś, gdy przez przypadek źle poszedłem.
Tak więc Agarin pełen odwagi i determinacji wyruszył na poszukiwanie wyjścia, z którego mógłby wyjść.
- Na pewno musi tu być jakieś wyjście, musi! Przecież wchodziłem do tego pomieszczenia, więc można tutaj stąd wyjść. Najpierw idę przed siebie. - pomyślał sobie.
-Co ja tutaj robię? - pomyślał Agarin. - Jakieś gołe i jasne te ściany, duszno tutaj, muszę stąd wyjść, zanim ktoś mnie dopadnie i nie załatwi jak kiedyś, gdy przez przypadek źle poszedłem.
Tak więc Agarin pełen odwagi i determinacji wyruszył na poszukiwanie wyjścia, z którego mógłby wyjść.
- Na pewno musi tu być jakieś wyjście, musi! Przecież wchodziłem do tego pomieszczenia, więc można tutaj stąd wyjść. Najpierw idę przed siebie. - pomyślał sobie.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
Cóż, jak trzeba to trzeba...
Patryk lekko zmęczony postanowił zlokalizować drzwi a następnie je otworzyć. Pukanie jak pukanie, zwykle w świecie śmiertelników symbolizuje prośbę o otwarcie. Tłuczenie chyba taką nagłą. Patryk serdecznie dziękuję postaci za wspólny taniec, po czym zaraz otwiera drzwiczki.
-Proszę... oł. - chyba mocno się zdziwił.
Patryk lekko zmęczony postanowił zlokalizować drzwi a następnie je otworzyć. Pukanie jak pukanie, zwykle w świecie śmiertelników symbolizuje prośbę o otwarcie. Tłuczenie chyba taką nagłą. Patryk serdecznie dziękuję postaci za wspólny taniec, po czym zaraz otwiera drzwiczki.
-Proszę... oł. - chyba mocno się zdziwił.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

- Z. Art
- Żaba
- Naklejki: 5
- Kontakt:
| Ż. Art powstał. To wszystko jest dziwne. Skąd to kowadło? Popatrzył na sufit. Żadnego otworu. Ten ktoś chyba ma na celu li i jedynie pobawić się ze mną. Zapewne Wielki Bachor czy inny Przedwieczny. Nie ma tu mojej husarii... Naprawdę dziwnie. Nie bawię się tak!, krzyknął. Przygotował się również na przewidywane kolejne kowadło czy atak krzeseł. Popatrzył na podłogę, żeby tylko nie wyszedł Mroczny Pan od Studzienek. Czekał na dalszy rozwój wydarzeń. | ||||
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
Mistrz i Małgorzata
<3
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
Wszelkich nieobecnych i niewiedzących co dzieje się aktualnie w RPG, zapraszam do spoileru.
Odpowiedzi, które nie zawierają więcej niż 4 linijek tekstu, nie będą brane pod uwagę.

Co by tu zrobić?
a) Staram się jakoś zabezpieczyć studzienkę. Nie chcę konfrontacji z osobą po drugiej stronie.
b) Krzyczę że nie chcę umierać, w dalszym ciągu umiejętnie unikając spadających kowadeł.
c) Mając doświadczenie w komunikacji z baranami, próbuję jakoś zniechęcić je do skakania po pokoju.
d) Robię coś innego, napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
c) Krzyczę że byłem tu pierwszy.
Co by tu zrobić?
a) Uciekam przed kosowcem, mając nadzieję że tak prędko się nie spalę.
b) Zeskakuję ze ściany i niczym w labiryncie, unikam spadających kowadeł.
c) Zdezorientowany zaistniałą sytuacją, poddaję się, twierdząc że to za dużo dla mnie.
Co by tu zrobić?
a) Decyduję się na komunikację z dziwnym a zarazem krzykliwym głosem.
b) Decyduję się na walkę z Kotożercami.
c) Próbuję się schować i przeczekać nasilenie dziwnych zjawisk.
Co by tu zrobić?
a) Mówię, że to postać która ze mną tańczyła, zamawiała bombonierkę.
b) Mówię, że ja zamawiałem bombonierkę.
c) Trzaskam drzwiami przed tym terrorystą i mówię że nie obchodzi mnie ich święta wojna.
Co by tu zrobić?
a) Krzyczę że nie chcę umierać.
b) Pytam gigantycznego ziemniaka o cel jego wizyty.
c) Grożę ziemniakowi obraniem go, jeśli mnie nie przepuści.
d) Uciekam przed gigantycznym ziemniakiem.
e) Robię coś innego, napisz co.
Spoiler:
Odpowiedzi, które nie zawierają więcej niż 4 linijek tekstu, nie będą brane pod uwagę.

Co by tu zrobić?
a) Staram się jakoś zabezpieczyć studzienkę. Nie chcę konfrontacji z osobą po drugiej stronie.
b) Krzyczę że nie chcę umierać, w dalszym ciągu umiejętnie unikając spadających kowadeł.
c) Mając doświadczenie w komunikacji z baranami, próbuję jakoś zniechęcić je do skakania po pokoju.
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
c) Krzyczę że byłem tu pierwszy.
Co by tu zrobić?
a) Uciekam przed kosowcem, mając nadzieję że tak prędko się nie spalę.
b) Zeskakuję ze ściany i niczym w labiryncie, unikam spadających kowadeł.
c) Zdezorientowany zaistniałą sytuacją, poddaję się, twierdząc że to za dużo dla mnie.
Co by tu zrobić?a) Decyduję się na komunikację z dziwnym a zarazem krzykliwym głosem.
b) Decyduję się na walkę z Kotożercami.
c) Próbuję się schować i przeczekać nasilenie dziwnych zjawisk.
Co by tu zrobić?a) Mówię, że to postać która ze mną tańczyła, zamawiała bombonierkę.
b) Mówię, że ja zamawiałem bombonierkę.
c) Trzaskam drzwiami przed tym terrorystą i mówię że nie obchodzi mnie ich święta wojna.
Co by tu zrobić?a) Krzyczę że nie chcę umierać.
b) Pytam gigantycznego ziemniaka o cel jego wizyty.
c) Grożę ziemniakowi obraniem go, jeśli mnie nie przepuści.
d) Uciekam przed gigantycznym ziemniakiem.
e) Robię coś innego, napisz co.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Kontakt:
a), c) i d)
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
- Matek
- Pod-ziemniak
- Naklejki: 10
d) Lekko roztrzęsiony Anubis zdecydował się na ucieczkę w głęboki las. Zaczął uciekać ile sił w swoich łapach. W trackie bardzo szybkiego biegu wyciąga ze swej kieszeni telefon komórkowy, stresując się wciska odpowiedni numer na policje. Kiedy kończy rozmawiać z policją potyka się o kamień i upada na ziemie, ale szybko się podnosi i biegnie dalej.
-Kurczę, a co jeśli ta chińska policja też będzie mnie chciała zjeść? Mam przerąbane! - Pomyślał kocur.
-Kurczę, a co jeśli ta chińska policja też będzie mnie chciała zjeść? Mam przerąbane! - Pomyślał kocur.
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
No okej... dziwne.
Drzwi. Muszę uciec z tego wariatkowa. Patryk przypomniał sobie o krecie z bombonierką i po chwili odrzekł:
- Nie, to tamten pan - krzywo się uśmiechnął i wskazał postać z którą wcześniej tańczył - to on zamawiał. To... wie pan, śpieszy mi się. Tournee i te sprawy... to...
Szybko, przez drzwi!
Drzwi. Muszę uciec z tego wariatkowa. Patryk przypomniał sobie o krecie z bombonierką i po chwili odrzekł:
- Nie, to tamten pan - krzywo się uśmiechnął i wskazał postać z którą wcześniej tańczył - to on zamawiał. To... wie pan, śpieszy mi się. Tournee i te sprawy... to...
Szybko, przez drzwi!
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
- Z. Art
- Żaba
- Naklejki: 5
- Kontakt:
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
Mistrz i Małgorzata
<3
Mistrz i Małgorzata
<3
- Czarnoksieznik
- Mistrz Administracyjnej Magii
a)

Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Naklejki: 7
- Kontakt:
| ||||
| Widząc wszechobecną biel kontrastującą z niedawną ciemnością wybieram odpowiedź a), mianowicie wydzieram się na cały głos, przekazując otaczającej mnie bieli informacje o tym, że nie wiem, co się dzieje. Próbuję też przy okazji coś kopnąć lub zmienić w drobny mak. | ||||
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
- Podwórkowiec 46
- Roz-krecony
- Naklejki: 1
e) Robię coś innego.
"-Ten kamień teleportacji od wuja to złom. Gdzie ja jestem? Jakoś tu dziwnie." - Pomyślał Zalmar.
Magiczne zmysły wyraźnie mówiły że WaterDeep to już nie jest i że jego zdolności magiczne są tu ograniczone i wynoszą 0,0000000000000001%. Zaczął zbierać myśli i przypominać sobie słowa nauczycieli:
"-STAŁA CZUJNOŚĆ!!! PAMIĘTAJCIE O TYM!!!" - Mówił profesor Szczek - Nauczyciel obrony magicznej.
"-Tutaj mi to nic nie da." - Myślał Zalmar. W końcu olśniło go, przypomniała mu się jedna z rozmów z wujem Rymszardem na początku nauki:
"-Co robić, gdy nie wiem co robić?
-A, dobre py-py-pytanie. Jak utknąłeś to usiądź, me-me-medytuj i spróbuj na-na-nawiązać łączność z naj-naj-najbliższymi ma-ma-ma-magami. Hehehehehe"
Więc Zalmar siada i zaczyna medytacje w nadziei że nawiąże łączność z magami (to znaczy głosy w głowie) którzy pomogą mu się wydostać.
"-Ten kamień teleportacji od wuja to złom. Gdzie ja jestem? Jakoś tu dziwnie." - Pomyślał Zalmar.
Magiczne zmysły wyraźnie mówiły że WaterDeep to już nie jest i że jego zdolności magiczne są tu ograniczone i wynoszą 0,0000000000000001%. Zaczął zbierać myśli i przypominać sobie słowa nauczycieli:
"-STAŁA CZUJNOŚĆ!!! PAMIĘTAJCIE O TYM!!!" - Mówił profesor Szczek - Nauczyciel obrony magicznej.
"-Tutaj mi to nic nie da." - Myślał Zalmar. W końcu olśniło go, przypomniała mu się jedna z rozmów z wujem Rymszardem na początku nauki:
"-Co robić, gdy nie wiem co robić?
-A, dobre py-py-pytanie. Jak utknąłeś to usiądź, me-me-medytuj i spróbuj na-na-nawiązać łączność z naj-naj-najbliższymi ma-ma-ma-magami. Hehehehehe"
Więc Zalmar siada i zaczyna medytacje w nadziei że nawiąże łączność z magami (to znaczy głosy w głowie) którzy pomogą mu się wydostać.
Pozytywny forumowicz wita.
Forum Przygód Reksia jest super!
Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
Forum Przygód Reksia jest super!
Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
- AdamZet27
- Norman
- Paki
- Starszy Norman
- Kontakt:
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
Re: Land Of Immortals - Rozgrywka
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram!
c) Otwieram, ale nie otwieram! Cokolwiek to znaczy.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
c) Otwieram, ale nie otwieram. Cokolwiek to znaczy.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram
d) Robię coś innego.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
c) Otwieram, ale nie otwieram... Cokolwiek to znaczy.
d) Robię coś innego. Napisz co.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
Co by tu zrobić?
a) Otwieram.
b) Nie otwieram.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.