Stara Aidem Media?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Stara Aidem Media?

Post autor: AdamZet27 »

Patrze po domu a tu "Reksio i przyjaciele" Instaluję patrze na adres i 80-287 Gdańsk,UL.Kruczkowskiego 13 c/10 Polska & wydawnictwo Pik,01-887 Warszawa,,ul.Żeromskiego 5/25.
I w ogóle inni pracownicy :o .
Może dam potem screeny :wink: .
A co wy myślicie?

Ps.Jak nie ten temat to przepraszam
PPs.Jakby ortografia zła to przepraszam :(
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Re: Stara Aidem Media?

Post autor: AdamMag »

A mógłbyś trochę rozbudować swoją wypowiedź i powiedzieć o co chodzi dokładnie...
I daj jakieś screeny, bo jestem bardzo ciekaw co to za gra... :idea:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Ja myślę, że Adamowi(Zet) chodziło o zmianę adresu AM - kiedyś, o ile dobrze pamiętam (a nie, spojrzę) było to... A nie, adres AM się zgadza, tylko adres biura handlowego (tudzież wydawnictwa) jest inny.
Spoiler:
U Adama widzę natomiast Wydawnictwo Pik i adres warszawski...
Co do innych pracowników, to albo wymienili pracowników biura handlowego (no nie wiem), albo po prostu pracownicy AM po podziale na VNC i AM (bardziej skłaniam się do tej wersji).
Tak, screeny by pomogły.
Mam nadzieję, że pomogłem wyjaśnić co nieco.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Kretes96
Roz-kreca się

Post autor: Kretes96 »

Dodam jeszcze, że do końca wakacji 2002 roku Aidem Media miała jeszcze inny adres handlowy:
ul. Kielnieńska 106, 80-299 Gdańsk.

Te dane widniały na pudełku od gry edukacyjnej "Wielki Turniej wiedzy o sporcie".

Wydawnictwo PIK z tego co wiem, to był wydawca książek dla dzieci m.in. z Reksiem oraz Bolkiem i Lolkiem.
ODPOWIEDZ