Moje wiersze

Obrazek
Tutaj możemy publikować swoją twórczość , pisać wierszyki i bawić się w różne zabawy literackie
ODPOWIEDZ

jak ci się podobają moje wiersze?

super SUPER
1
14%
fajne
1
14%
średnie
2
29%
głupie
3
43%

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Moje wiersze

Post autor: AdamZet27 »

Ok zaczynam
wiersz o artuditu
Gwiezdne wojny, ciągle ktoś umiera zwykły, bojowy droid albo jego wysokość lorda vadera ;).
Ale niektórzy zostają na przykład aruditu który nie patrzy na czarne dziury :wink:.
Żyję gdzieś w kosmosie nie lubi jak ktoś ma muchy w nosie.
Nie jest nikogo jeńcem jest moim ulubieńcem .
To mój pierwszy wiersz więc proszę o wyrozumiałe oceny.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: Moje wiersze

Post autor: Kretes102 »

Wiem, że to twój pierwszy wiersz, ale jest słaby. Rymy są znikłe i trzeba to poprawić. Wiersz ogólnie taki sobie. Radzę ci: daj więcej rymów, bo wiersz bez rymów jest taki sobie, moim zdaniem. Ocena to 3/10. Ale mam nadzieję, że nastąpi poprawa. :wink:
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Wiem, pierwszy wiersz, ale rymy miejscami dziwne. Ogólnie zgadzam się z kolegą wyżej. Dodam tylko, że nazwę tego robota piszemy albo "R2-D2" albo "Artoo".
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Zgadzam się z Kretesem i Autorem. Mam nadzieje, że chociaż się starasz, a nie chcesz mieć o parę postów więcej... Na razie bez oceny.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Paki
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Paki »

Zgadzam się z wami. Wiersz słaby, krótki. Dobrze, że krótki, bo nie ma jakiś długich wierszy. Ale jest problem. Ten "wiersz" który nie jest "wierszem" nie ma rymów. Wiersz bez rymów to nie wiersz. Musi być chociaż 1 rym na końcu wersu, i chociaż jakieś 2 rymy w wierszu. To nie jest wiersz. To małe opowiadanie. 3,5/10.

Ostatnio zmieniony ndz, 6 paź 2013, 16:54 przez Paki, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i Komiksy”