Rysunki Kretesa102
-
takijeden
- Norman
Re: Rysunki Kretesa102
Ja chcę. Uważam, że postacie odwzorowałeś bardzo dobrze.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
- Quatrina
- Bywalec Nory
Też tak uważam, jak takijeden. Rysuj postacie, bo to ci super wychodzi. Tło i kolorowanie słabo. Czasami mam wrażenie, że ty nie umiesz w ogóle kolorować. Bo z tego widać, że musisz popracować nad tym. Młodsza siostra się nauczy.
Bo ty stale się spieszysz w kolorowaniu. Tyle razy to widziałam. A tu chodzi, aby kolorować ze spokojem a nie na szybko. Bo czemu postacie rysujesz starannie, a kolorujesz słabo? Koloruj starannie, jak rysujesz postacie a jestem pewna, że ci się uda.
Kocham <3
-
opipiter11
- Roz-krecony
Ja nie będę chamski jak inni ,bo mi się to podoba
8/10
8/10
- Paki
- Starszy Norman
- Kontakt:
- Nika
- Projektantka Mostów
- Naklejki: 3
Wiesz co, wydaje mi się, że źle cię oceniłam. Przyjrzałam się dłużej temu obrazkowi i zauważyłam, że zrobiłeś ciekawe spojrzenie na tą Bramę
. Nie stoi ona centralnie przed nami, tylko lekko bokiem. Za to Kretes u dołu jakoś koślawy. Kolorowania nie oceniam, bo ocena nie byłaby dobra. Daję 7/10
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Naklejki: 17
- Kontakt:
Po długiej przerwie moje rysunki wracają!!!
Jeszcze jeden:
Co mi strzeliło do głowy, nie wierzę. Rysować MLP, chociaż tego nie oglądam. Matko, co się dzieje?!
Spoiler:
Jeszcze jeden:
Spoiler:
Co mi strzeliło do głowy, nie wierzę. Rysować MLP, chociaż tego nie oglądam. Matko, co się dzieje?!
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
No na pierwszy raz to spoko. Tylko ta druga obraża "majestat" Trixie, ale to chyba lepsze od rysowania jej z Twi. Na razie bez oceny, zrób tylko jakieś rysunki następne...
- Podwórkowiec 46
- Roz-krecony
- Naklejki: 1
Gdybym ja umiał coś tak narysować....10/10 
Pozytywny forumowicz wita.
Forum Przygód Reksia jest super!
Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
Forum Przygód Reksia jest super!
Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
Zwyczajne odrysowanie dokładnie tego co widzimy przed sobą nie uważam za coś nadzwyczajnego.
Szału nie ma, 5/10.
Szału nie ma, 5/10.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

- Nika
- Projektantka Mostów
- Naklejki: 3
Osobiście uważam, że drugi obrazek jest ładniejszy, nie jest tak kanciasty i krzywy (choć to drugie to chyba wina zdjęcia). Trixie jest tylko postury innego kucyka, ale nie wygląda w ten sposób tak źle.
Cóż, mogę postawić 8,5/10, ale spróbuj następnym razem dać jakieś cienie, będzie jeszcze lepiej. Spróbuj też przy następnych rysunkach używać swoich poz, rysunek będzie bardziej wyjątkowy.
Ogółem bardzo mi się podoba, Wielkiej też, choć w tej chwili nie może wypowiedzieć ani słowa (leży i jęczy- za dużo szyszek naraz).
Czekamy na kolejne.
Cóż, mogę postawić 8,5/10, ale spróbuj następnym razem dać jakieś cienie, będzie jeszcze lepiej. Spróbuj też przy następnych rysunkach używać swoich poz, rysunek będzie bardziej wyjątkowy.
Ogółem bardzo mi się podoba, Wielkiej też, choć w tej chwili nie może wypowiedzieć ani słowa (leży i jęczy- za dużo szyszek naraz).
Czekamy na kolejne.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
- Paki
- Starszy Norman
- Kontakt:
No... Ten pierwszy fajnie ci wyszedł. 8,5/10.
Natomiast ten drugi średnio... 6,8/10
Natomiast ten drugi średnio... 6,8/10

- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Kontakt:
No dobrze, czas na kolejny mój rysunek. Tym razem jest to...
Zapraszam do skomentowania, ewentualnie krytyki.
Spoiler:
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
- Matek
- Pod-ziemniak
- Naklejki: 10
Fajne, 2/10
Piękne, piękne! Cudowny rysunek. Szczerze powiedziawszy kiedy otwierałem spoiler spodziewałem się czegoś ciężkiego i niedopracowanego, a także nie pokolorowanego, a tu proszę, taki ładny rysunek. Może w paru miejscach są niedociągnięcia, ale to nic, prawie w ogóle ich nie widać. Tak jak już wcześniej powiedziałem rysunek bardzo ładny, fajny i ciekawy, masz u mnie pełną dziesiątkę. Pozdrawiam i czekam na następne prace.
Piękne, piękne! Cudowny rysunek. Szczerze powiedziawszy kiedy otwierałem spoiler spodziewałem się czegoś ciężkiego i niedopracowanego, a także nie pokolorowanego, a tu proszę, taki ładny rysunek. Może w paru miejscach są niedociągnięcia, ale to nic, prawie w ogóle ich nie widać. Tak jak już wcześniej powiedziałem rysunek bardzo ładny, fajny i ciekawy, masz u mnie pełną dziesiątkę. Pozdrawiam i czekam na następne prace.
Ostatnio zmieniony ndz, 16 sie 2015, 20:42 przez Matek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Naklejki: 7
- Kontakt:
Chyba jest to pierwsza moja ocena twojej twórczości, Kretesie, ale muszę przyznać, że to nawet dobrze, gdyż rysunek wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Nie mogę rzec o nim złego słowa - wszystkie postaci są dopracowane, ładnie narysowane i pomalowane, tło też jest niczego sobie. Wszyscy mają naturalne kształty i wyglądają jak żywi
Być może skaner (tak?) coś przekręcił (rozjaśnił, itp.), ale i tak jest rewelacyjnie. Plusem (drobnym, ale jednak) jest też nawiązanie do ostatnich forumowych zdarzeń (tego całego gadania o słit fociach xD).
Co do oceny, myślę, że spokojnie mogę dać...
Twórz dalej, bo dobrze ci idzie.
Co do oceny, myślę, że spokojnie mogę dać...
Spoiler:
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
- Czarnoksieznik
- Mistrz Administracyjnej Magii
Bardzo dobre wykonanie. Postaci na rysunku są w większości dobrze odwzorowane, ale nie są "kopiami avków", widać trochę własne inicjatywy. Mam jednak kilka zastrzeżeń - zarówno pod względem umiejscowienia postaci, jak i ich wyglądu.
Czy Api... lewituje? Kurcze... dobrze że ten nietoperz u góry (nie znam gościa
) trzyma krzyż... szkoda tylko, że do góry nogami...
Także Art i Kretes wystają z boków, jakby unosili się w powietrzu.
Lewe ucho Adama... czy ono przenika przez kapelusz?
Kaptur Dizla... tak jakoś dziwnie się zagina u góry... może tylko mi się tak wydaje, ale wydaje mi się, że nie wygląda to normalnie...
Obrazek jest jednak całkiem ładny. Tylko ten nieznany mi nietoperz u góry taki jakiś krzywy... może dlatego go nie poznaję?
Ogólna ocena to 9/10. Czekam na dalsze obrazki.
Czy Api... lewituje? Kurcze... dobrze że ten nietoperz u góry (nie znam gościa
Także Art i Kretes wystają z boków, jakby unosili się w powietrzu.
Lewe ucho Adama... czy ono przenika przez kapelusz?
Kaptur Dizla... tak jakoś dziwnie się zagina u góry... może tylko mi się tak wydaje, ale wydaje mi się, że nie wygląda to normalnie...
Obrazek jest jednak całkiem ładny. Tylko ten nieznany mi nietoperz u góry taki jakiś krzywy... może dlatego go nie poznaję?
Ogólna ocena to 9/10. Czekam na dalsze obrazki.

Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler: