Forum

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Forum

Post autor: Rdusiu25 »

Witam, cześć i czołem! Założyłem ten temat, ponieważ chce stworzyć forum o tematyce gier i chce wiedzieć co o tym sądzicie ?
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Forum

Post autor: Autor8 »

Rdusiu25 pisze:Witam, cześć i czołem! Założyłem ten temat, ponieważ chce stworzyć forum o tematyce gier i chce wiedzieć co o tym sądzicie ?
Zależy jakich ;) . No zobaczymy jak powstanie. Jak będzie fajne to może się zarejestruję.

Btw. Powiem, chociaż mam nadzieję, że wiesz, nie rób forum na stronach typu xup.pl. Najlepiej zrób na jakimś bezpłantnym hostingu, np cba.pl. Ale wiesz, każdy lubi coś innego.
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Jeśli chodzi o tamatyke gier to jest o wszystkich. Na razie nie tworze tego forum, ponieważ chce stworzyć duże forum, które chociaż będziemogło minimalnie porwnać się z tym forum. A jeszcze temat na jakiej stronie założe forum. Chciałem od początku założyć je na cba, lecz jeszcze się zastanowie.
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Oj obiecuję, że będzie fajne :wink:

Mamy problem. Nie umiem się zarejestrować na cba. Poszukam jakiegoś innego hostingu.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Życzę powodzenia... :D Mam nadzieje, że będzie ciekawie i fajnie na tym forum. :wink:
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kretonpodziemny »

I fajnie by było, gdyby było coś o:
Angry Birds, Reksiu, Minecrafcie i Starcrafcie.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Też bym się cieszył, gdyby było o Wyścigu Kurczaków, którego parę osób tylko zna.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Jak mówiłem jest problem z hostami i czy mogli byście dać link do strony gdzie można zrobić forum.
ODPOWIEDZ