W co ostatnio grałeś?

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
Awatar użytkownika
mol
Roz-kreca się

Re: W co ostatnio grałeś?

Post autor: mol »

Ja też grałem w Czrodzieji ostatnio.
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

RIKwA!
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

Ja ostatnio gram we wszystkie gry z Reksiem, ale teraz grałam w Czarodziejów.
No cóż, gra fajna ale strasznie dużo bugów. Ciekawy labirynt z Kartą Śledztwa, nigdy nie znalazłam innego sposobu, jak tracenie jednego życia przy Gęsi Apokalipsy. Po raz pierwszy zauważyłam, że zasłony są bardzo przydatne, tylko trzeba w porę wyłapać, jakim zaklęciem chce zaatakować nas wróg. Dopatrzyłam się loga AM w obronie murów- co prawda logo AM nie jest niczym wyjątkowym, ale tam zauważyłam je po raz pierwszy. Zagubiłam się w Krainie Bajek i nie wiedziałam co robić, chcąc nie chcąc musiałam się wspiąć do Królowej Śniegu. Zostałam wykiwana przez papugi przy sezamie- dałabym głowę, że trzeba było ułożyć hasło. Odzwyczaiłam się od latania na miotle i na Smokręcie, szczególnie na tym drugim. I zostałam kilkakrotnie zaskoczona przez Drób Chaosu- czasem z efektem przegranej.
Świetna gra, otwarta jak żadna inna z serii PR. Nie doskonała, ale wyważona- myślenie równało się zręczności. I to jedyna ciekawsza gra, w której to Reksio jest głównym bohaterem. Cudo.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Spróbuj jeszcze raz.A jak się nie uda to jest coś nie tak z pytą lub komputerem.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
ODPOWIEDZ