Kiedy epizod drugi?

Obrazek
Gra która wyjdzie.. kiedyś... Ale nie wiadomo kiedy.
Całkiem możliwe że zdarzy się to na końcu świata.
skiper-reksio
Bywalec Nory

Kiedy epizod drugi?

Post autor: skiper-reksio »

Przeszedłem pierwszy i czekam na następny.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Re: Kiedy epizod drugi?

Post autor: Kacper98 »

Nikt jeszcze dokładnie nie wie, kiedy powstanie drugi epizod.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Tak właściwie, ciekawe czy drugi epizod powstanie przed końcem tego roku. Ale jak widać, nikt nie wie i nikt nic nie mówi, kiedy powstanie kolejny epizod.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Adam.M
Doradca Budowlańców
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: Adam.M »

Podobno drugi epizod będzie jeszcze w tym roku... Będzie nawet szybciej niż się spodziewacie... Podobno ;)
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Post autor: kret2 »

Czy epizod 2 wyjdzie jeszcze w tym roku przed świetami? :?:
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Pan Adam powiedział już coś na ten temat. Ma podobno wyjść jeszcze w tym roku, ale nie są jeszcze tego do końca pewni. Na pewno wkrótce pan Adam pojawi się na forum i powie coś na ten temat.
opipiter11
Roz-krecony

Post autor: opipiter11 »

Szkoda ,że tak długo trzeba czekać ,ale mam nadzieję ,że drugi epizod pojawi się już niebawem.
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Czy epizod 2 wyjdzie przed Wielkanocą i czy będzie w nim reksio :?: Czy po wyjściu wszystkich epizodów gra będzie dostępna na PC :?:
Awatar użytkownika
Adam.M
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Witajcie moi drodzy, dawno mnie nie było z prostej przyczyny, wciąż niestety nie mam wam nic do zakomunikowania w temacie kiedy będzie / czy będzie / co dalej, z serią City of Secrets. Jak tylko coś się zmieni, pierwsi się o tym dowiecie. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

No cóż, wielka szkoda. Widząc, że pan napisał coś w tym temacie sądziłem, że wiadomo już coś na ten temat, ale no szkoda. Mam nadzieje, że inny temat do poinformowania nas szybko się pojawi. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Adam.M
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Matek pisze:No cóż, wielka szkoda. Widząc, że pan napisał coś w tym temacie sądziłem, że wiadomo już coś na ten temat, ale no szkoda. Mam nadzieje, że inny temat do poinformowania nas szybko się pojawi. Pozdrawiam.
Ja również, niestety kwestia przyszłości serii nie leży w moich rękach.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Adam.M pisze:
Matek pisze:No cóż, wielka szkoda. Widząc, że pan napisał coś w tym temacie sądziłem, że wiadomo już coś na ten temat, ale no szkoda. Mam nadzieje, że inny temat do poinformowania nas szybko się pojawi. Pozdrawiam.
To co od pana zależy? Niestety,ale obecna sytuacja wygląda w ten sposób,że druga część drugiej części CoS2(tak wiem skomplikowane,ale to nie ja do tego doprowadziłem... :roll: ) może w ogóle nie ujrzeć światła dziennego. Miała być jeszcze w zeszłym roku..
Smutne,ale prawdziwe. Proszę mi powiedzieć-jest przynajmniej wersja Polska? Niestety,ale nie mam już nic do dodania...
Ostatnio zmieniony sob, 19 kwie 2014, 19:19 przez Kacper98, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

No cóż, rozumiemy, że to nie od pana zależy. Wszystko zależy od tych "na górze". No cóż, zdajemy sobie zdanie z tego jak ciężko się robi przygodówkę, zwłaszcza na wiele platform (jeśli w ogóle będzie wydana na Pecety). Aż mi się skojarzyła ta cała petycja w sprawie Reksia i Kapitana Nemo ( http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... 046#p14046 ). Cóż, trzymamy kciuki i czekamy na oficjalną premierę drugiego epizodu. Pozdrawiamy.
Awatar użytkownika
Adam.M
Doradca Budowlańców
Kontakt:

lobon pisze:
Adam.M pisze:
To co od pana zależy?
Wszystko, poza finansowaniem projektu, tego nie przeskoczę :)

Mogę tylko powiedzieć, że wszyscy w firmie lubimy Kretesa ( nawet Ci na górze ;) ) i brakuje nam jego przygód. Dostajemy sporo listów od fanów z całego świata, takie rzeczy wbrew pozorom dają nam wiele do myślenia. Sądzę, że za jakiś czas coś się wydarzy, coś większego niż tylko ep2.
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Czy drugi epizod w ogóle wyjdzie. Na jakich platformach będzie dostępny? Myślę ,że w najbliższym czasie pan Adam M. się odezwie. Sądzę ,że są jakieś problemy ,bo produkcja się opóźnia.
Zablokowany