Oczywiście możecie składać podania o avatara z kapeluszem np. Poproszę Molly z kapeluszem. Oczywiście czekam na podania.
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 07:09

Da się chyba to naprawić. Oto drugi link: http://imageshack.us/scaled/thumb/713/osi.giflobon pisze:Patryk780c-jest problem! Daje adres avatara i pisze:proszono o rozszerzenie gif a otrzymano jpg...

. Może to da się zrobić, ale jest problem. Avatar ma zajmować maksymalnie 64 kb. Jeśli to zrobię, może to zajmować więcej. Jak by było za dużo to zrobię tego avatara bez rysowania 3 na tym avku.Kretes102 pisze:Chciałbym, aby mój avek rysował różdżką cyfrę 7, żeby był cień magii i potem ma się zmienić w tego:
.
A ten, który ci pokazałem ma wykreślać trójkę i wracać do swojej czystej postaci, czyli czarodzieja (którego mam w avku). Mam nadzieję, że to nie jest trudne i nie obciąży cię zbytnio.

Niewolno mieć Reksia i Kretesa na avku.AdamZet27 pisze:mógłbyś zrobić reksia w niebieskiej szacie czarodzieja i macha różdżką i robi się zielone tło wiesz o co chodzi
Zgadzam się oczywiscie.Matek pisze:Niewolno mieć Reksia i Kretesa na avku.AdamZet27 pisze:mógłbyś zrobić reksia w niebieskiej szacie czarodzieja i macha różdżką i robi się zielone tło wiesz o co chodziRegulamin wstawiania avatarów.

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl