Nagrody dla osób, które odkopały stare tematy sprzed laty.

Obrazek
Tutaj każdy może stworzyć własną zabawę, konkurs lub coś innego. Uwaga na głowy - część rur jest pęknięta!
Zablokowany
Awatar użytkownika
xaver2
Roz-kreca się

Nagrody dla osób, które odkopały stare tematy sprzed laty.

Post autor: xaver2 »

Co wy o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: Nagrody dla osób, które odkopały stare tematy sprzed lat

Post autor: Kretes102 »

Czy to fajnie, czy nie, ktoś zapisuje się? Hmm... pomysł z nagrodami, ale jakimi? Tylko nie zachęcaj nas do SPAMU. Pomysł mi się nie podoba.
Ostatnio zmieniony śr, 17 lip 2013, 20:51 przez Kretes102, łącznie zmieniany 1 raz.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Yyy... no nie bardzo... ten pomysł... odkopy są czasami nawet karane.
Awatar użytkownika
xaver2
Roz-kreca się

Post autor: xaver2 »

Tylko pytam. Bo ja np. przedchwilą odkopałem stary temat w dzile Ogólnie o starej serii. On nazywa się Wasza Ocena. Ostatni post był 12 czerwca 2006 (7 lat temu).
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Powiem tyle, to jest spamerskie. Tylko to nas zachęca do spamu i dostawania ostrzeżeń, aż w końcu skończy się to banem. Pomyśl, chciałbyś już dostać bana? Temat uważam do usunięcia. I radzę, zrób inny konkurs. Lepszy i nie spamerski.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Xaver, ty lepiej uważaj, bo nie masz czystego konta. Technicznie rzecz biorąc zaktualizowany Regulamin nie zabrania odświeżania - z dwojga złego lepiej odświeżać, niż tworzyć takie same tematy. Ostrzegam jednak, że Moderatorium będzie karać celowe dokonywanie w dużych ilościach wielkich odkopów, zwłaszcza wykopujących tematy z początków forum, kiedy to tematy były bardzo swobodne i przymykano oko na zmianę jakby to był chat.

Zamykam temat.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Zablokowany

Wróć do „Kanalizacja”