Recenzja

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
HiperMonk
Bywalec Nory
Kontakt:

Re: Recenzja

Post autor: HiperMonk »

Chyba najlepsza gra z serii Przygód Reksia ;)
Siemka ;) Zapraszam na mój fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/NajlepsiPrzyja ... ts&fref=ts :D
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Popieram Cię HiperMonk.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Ta gra bije wszystkie na głowę jeżeli chodzi o "Przygody Reksia".Najlepsza scena to marudzenie kretesa i Teatrzyk Kretesa.Polecam tę gre tym którzy w to nie grali.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Reksio i Kapitan Nemo-tak ta gra przebija inne przygodówki. Polecam szczególnie tym, którzy się jeszcze opierają. Gra lepsza od CoS-ów na pewno w wielu aspektach. Ale jednak RiWC jest mą ulubioną grą z Serii Przygód Reksia. A potem RiK:TTW.... I RiKN
Szczególnie najlepszym "etapem" w grze jest końcówka. Teatrzyk Kreta+Maszyna do Wszystkiego= :mrgreen:
Awatar użytkownika
Quatrina
Bywalec Nory

Post autor: Quatrina »

Ta gra jest wspaniała!!! Aidem Media po raz pierwszy według mnie zrobiła jasną i niełatwą grę. Wcześniejsze szybko się przechodzi, ale nie tą grę. Ona naprawdę jest fajna. Powiem tak, że chyba już żadna gra nie dorówna RiKN.
Kocham <3
Awatar użytkownika
Podwórkowiec 46
Roz-krecony
Naklejki: 1

Post autor: Podwórkowiec 46 »

Reksio, Kretes (który staje się archeologiem), nowe postacie jak Kapitan Nemo i Kari-Mata.
Fabuła opierajaca się na podwodnej podróży dookoła świata Nautilusem.
Według mnie najlepsz gra z 1 serii :)
Pozytywny forumowicz wita.
Forum Przygód Reksia jest super!
Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
Awatar użytkownika
Paki
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Paki »

Gra superowa, najtrudniejsza gra z Przygód Reksia (oprócz RiTTW) ,jest ciekawa, długa i fajna. Serdecznie polecam, chociaż bardziej wolę RiC.
Obrazek
opipiter11
Roz-krecony

Post autor: opipiter11 »

Gra jest fajna, z humorem i dosyć trudnymi minigrami! Polecam i uważam,że jest tak fajna jak RiC :D
Awatar użytkownika
Maciek
Roz-kreca się

Reksio i Kapitan Nemo

Post autor: Maciek »

To moja ulubiona gra. Podoba mi się dlatego że jest tam dużo etapów. Podróżuje się tam po krajach, kontynentach. Reksio spotyka tam
swoją miłość. Trzeba tam odnaleźć skarb. Okazuje się później że nie ma żadnego skarbu. Jest tam bardzo dużo postaci z którymi można
rozmawiać. Kretes cały czas jęczy i wydaje dziwne słowa.
Obrazek
angela23
Się Odezwał
Kontakt:

Post autor: angela23 »

Dośc ciekawy odcinek
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Według mnie to najlepsza gra z serii Przygód Reksia . Najlepsze wykonanie i grafika. POLECAM 8)

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Kaczor Dziennikarski
Norman
Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
Kontakt:

Post autor: Kaczor Dziennikarski »

@odkop, bo potrzebuję miejsca, żeby się zachwycić.

Chciałbym docenić jak genialnym motywem jest podróż w czasie dzięki linii zmiany daty. No kurczę no! Kto inny by na to wpadł? No chyba tylko nasi pokićkani herbatkowicze. Jakoś mnie tak wzięło na zachwyt (właściwie to wzięło mnie z dwa miesiące temu, bo wtedy zacząłem pisać tego posta, ale nadal się z nim zgadzam, wspaniały motyw). Sam sposób działania linii zmiany daty jest już ciekawy i nietypowy, ale żeby go jeszcze wykorzystać do podróży w czasie? Coś niebywałego!
Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny :love:
ODPOWIEDZ