Prośby do Karczmarza.

Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Prośby do Karczmarza.

Post autor: Dizel »

W tym temacie kierujemy prośby do Karczmarza.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: Prośby do Karczmarza.

Post autor: Matek »

Pan Dziwna Istota bardzo prosi o pokwitowanie umowy dla jakiegoś Starszego Pana...
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Karczmarz z racji tego, że był bardzo nieufnym karczmarzem, powiedział, że zmuszony będziesz wykonać jedno z tygodniowych zadań, żeby móc liczyć na podbicie jego pieczątką umowy. To od ciebie już zależy, które z nich wykonasz.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Dizel pisze:Karczmarz z racji tego, że był bardzo nieufnym karczmarzem, powiedział, że zmuszony będziesz wykonać jedno z dziennych zadań, żeby móc liczyć na podbicie jego pieczątką umowy. To od ciebie już zależy, które z nich wykonasz.
2.Doktorem? xD
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Karczmarz roześmiał się, po czym powiedział:
- Chyba kpisz! Odpowiedziałeś tylko na jedno pytanie i to jeszcze w niepełny sposób. Chcąc rozwiązać zadanie, zmuszony będziesz odpowiedzieć na wszystkie pytania. Możesz też wykonać quest pierwszy, jeśli ten wyda ci się łatwiejszy. Aha i jeszcze jedno: nie pisz tu rozwiązań, gdyż osoby po tobie będą miały ułatwione zadanie. Odpowiedzi wyślij pewnemu dyskretnemu kotu z mieczem świetlnym, który mi je później przekaże.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

-Dzień dobry. Zostałem zmuszony do dostania od pana pieczątki. Jestem otwarty na propozycje.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Witam, pana. Czy mógłbym dostać pieczątkę? To ważne jest. Mogę nawet odpowiadać na pytania.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Karczmarz z racji tego, że był bardzo nieufnym karczmarzem, powiedział, że zmuszeni będziecie wykonać jedno z tygodniowych zadań, żeby móc liczyć na zdobycie jego pieczątki. To od was zależy już które z nich wykonacie.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Drogi Karczmarzu, wykonałem kiedyś zadanie, więc mam nadzieję, że przełamałem twą nieufność. Proszę o piecząteczkę.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry

Post autor: nieznany »

Ahem... Panie Karczmarzu? Mogę dostać pieczątkę? Nie? Naprawdę muszę wykonać zadanie? Och. No dobrze, panie Karczmarzu, wrócę z rozwiązaniem.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Obrazek
Dawid6:

- Nie ma opcji! Nie odpowiedziałeś do końca poprawnie na moje pytania. Musisz zrobić to na 100% jeśli chcesz marzyć o mojej pieczątce!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obrazek
Ridlak Ununhex:

- Pięknie przewidujesz. Mam nadzieję, że również pięknie wykonasz któreś z trzech zadań.
Awatar użytkownika
Z. Art
Żaba
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Z. Art »

Pieczątkę poproszę. A, zadanie? Oż, ty... To znaczy... Już lecę wykonywać. (gshaledziadfghsztegokarczmarzafgh - mamroczę pod nosem)
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!

Mistrz i Małgorzata
<3

Moderuję na pąsowo bo mogę.
Zablokowany

Wróć do „RPG”