City of Secrets Xperia edition

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Naklejki: 3

City of Secrets Xperia edition

Post autor: Jimmi Strona »

Ostatnio przeglądając Google Play natknąłem się na grę City of Secrets, w wersji na telefony Xperia. Ponieważ nie mam takiego telefonu, chciałem zapytać posiadaczy, "O co w tej edycji chodzi?" CoS jest chyba dostępny na prawie każdy telefon z Androidem, więc w tej edycji może są jakieś dodatki dla użytkowników, bądź inaczej dostosowane proporcje obrazu... W każdym razie, nawet gdy nie posiadacie takiego telefonu, zapraszam do przemyśleń :)
A i tu macie link: https://play.google.com/store/apps/deta ... V0c1hQIl0.
Avatar został wykonany przeze mnie.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Re: City of Secrets Xperia edition

Post autor: AdamMag »

Widziałem już dawno dawno temu... ;p
W moim odczuciu jest to po prostu niezmieniona gra City of Secrets, ale przystosowana do Xperii.
Widocznie na tych telefonach pojawiały się jakieś błędy, które nie wystąpiły na żadnych innych modelach.
Możliwe też, że Aidem Media nie chciało aby wszyscy pobierali aktualizacje gry tylko dlatego że ci z Xperiami jej potrzebują :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Ja też o tym dawno wiedziałem.
Po prostu były jakieś błędy na tymże telefonie, a Aidem musiało stworzyć oddzielną wersję.
Jak mniemam, gdyby rozwiązało problem Xperii, to błędy pojawiły się na innych urządzeniach... :roll:
Najprostszym rozwiązaniem było po prostu stworzenie dwóch oddzielnych wersji-jedna na Xperie, druga na pozostałe.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Eee... jakich rzeczy tu się dowiaduję. Ale nawet tyle razy tu patrzyłem, a nawet nie zauważyłem, że CoS jest na Xperii. Ja osobiście wolę grać na komputerze niż na telefonie. Komp lepszy. Nie wiem, może inni lubią.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ