Gala Nagród Forumowych 2013 - Zone of Emperor Fiction.

Obrazek
Tutaj każdy może stworzyć własną zabawę, konkurs lub coś innego. Uwaga na głowy - część rur jest pęknięta!

Kto wygra?!

Czas głosowania minął pt, 21 cze 2013, 20:45

Autor8
0
Brak głosów
Jaller98
2
17%
Kacper98
4
33%
Kretes102
4
33%
Ktoś inny...
2
17%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: Gala Nagród Forumowych 2013 - Zone of Emperor Fiction.

Post autor: Autor8 »

nieznany pisze:Kabanosy są z koniny, Autorze, nie wieprzowiny. Wiem to doskonale. Ale fakt, Destructor ich raczej nie lubi. Byłby niemal kucożercą.
Zawsze kupywałem wieprzowe, a Filozof Wikipedia mówi, że kabanosy są tylko z wieprzowiny, a to że są z koniny to stereotyp. Zresztą nie ważne :).
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Naklejki: 3

Post autor: Jimmi Strona »

A tak do tematu ogólnego, to chciałem napisać że Całe ZOEF było bardzo ciekawe, fajnie zrobione zadania, oceny na poziomie i ogólnie było fajnie. Nie podobało mi się jedynie zakończenie (Oczywiście jestem zadowolony z 4 miejsca ^^) z powodu prostego ogłoszenia wyników, a Destructor tylko zabrał rangi użytkownikom i kilka tematów na forum. Nic nie napisał, a szkoda, bo mimo całego zła, jakie w sobie krył, była to bardzo ciekawa postać. A co do wyników, Serdecznie gratuluję Kacprowi, Kretesowi i Autorowi :D Jesteście mistrzami :DD
Avatar został wykonany przeze mnie.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Bardzo dziękuje za gratulacje :) .
Dziękuję też Modowni, za zorganizowanie i czas poświęcony ZOEF. Był to jeden z lepszych konkursów na forum, była dobra zabawa i oczywiście dobra rywalizacja. Oby MMS również dorównało ZOEF. :)
Chciałbym jeszcze pogratulować, innym zwycięzcom.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Zablokowany