Zapisy.
- Potworny Hubert
- Definitywnie Potworny
Zapisy.
Potworny teleturniej to definitywnie moja działka. Zdążyliście już to pewnie zauważyć.
Mam na imię Potwony Hubert i jestem kolegą Pana Potwora z wyspy. Pewnego razu urządziliśmy tam nieopisany w swoim zwariowaniu show. Mieszkańcy wyspy odczuwali jego efekt wręcz latami na sobie. Cóż... to tyle o mnie.
Na czym faktycznie będzie polegać Potworny teleturniej?
Odpowiedź jest definitywnie prosta... Jest potwornym teleturniejem! Chcąc jednak wszystko bardziej sprecyzować, trzeba byłoby dodać coś o jego realiach. A więc:
- Zgłaszanie będzie odbywać się w tym temacie.
- Zgłosić będzie mógł się każdy, niezależnie od stanowiska na forum.
- Zgłoszeni będą przepytywani w oddzielnych pokojach i będą mieć oczywiście określony czas na odpowiedź. Będzie to 15 sekund, więc będzie potwornie ciężko będzie próbować w jakikolwiek sposób ściągać.
- Każdy uczestnik będzie miał 3 kości ratunkowe.
a) Połowa kości na połowę kości. [PKnPK] łamie dwie kości błędnych wariatów... ekhm.. wariantów.
b) Pytanie do Alfy i Omegi. [PdAiO] ~~ [PDAJO] Pytanie do najbardziej inteligentnej istoty spośród publiczności.
c) Pytanie do sztywnej publiczności. [PdSP] Pytanie do publiczności, która obserwuje twoją grę. Niech nie zrazi cię to, że jest sztywna. Mimo pozorów stwarza wrażenie bycia inteligentną.
- Pytania będą dotyczyć wszystkiego... zaczynając od Przygód Reksia a kończąc na otaczającym nas świecie.
Punkty.
Pierwsze pytanie o punktów 10.
Drugie pytanie o punktów 20.
Trzecie pytanie o punktów 25 - Suma gwarantowana.
Czwarte pytanie o punktów 30
Piąte pytanie o punktów 40
Szóste pytanie o punktów 50
Siódme pytanie o punktów 80 - Suma gwarantowana.
Ósme pytanie o punktów 100
Dziewiąte pytanie o punktów 120
Dziesiąte pytanie o punktów 145
Jedenaste pytanie o punktów 170
Dwunaste pytanie o punktów 200. - Maksymalna wygrana.
- Poziom pytań jak wiadomo, definitywnie będzie rósł wraz z kolejnymi pytaniami.
Zgłoszenia w tym temacie. Aby to zrobić konieczne będzie napisanie dwóch słów " Zgłaszam się." Pasowałoby również dorzucić kilka zdań od siebie, tj: dlaczego chcecie wziąć udział w tym teleturnieju oraz jak daleko macie zamiar dojść. To tak, żeby nie szerzyć spamu. Tylko takie zgłoszenia będą brane pod uwagę.
Definitywnie więc pozdrawiam i życzę równie potwornych zapisów. W razie jakiś pytań, proszę pytać... i to w tym temacie.
Mam na imię Potwony Hubert i jestem kolegą Pana Potwora z wyspy. Pewnego razu urządziliśmy tam nieopisany w swoim zwariowaniu show. Mieszkańcy wyspy odczuwali jego efekt wręcz latami na sobie. Cóż... to tyle o mnie.
Na czym faktycznie będzie polegać Potworny teleturniej?
Odpowiedź jest definitywnie prosta... Jest potwornym teleturniejem! Chcąc jednak wszystko bardziej sprecyzować, trzeba byłoby dodać coś o jego realiach. A więc:
- Zgłaszanie będzie odbywać się w tym temacie.
- Zgłosić będzie mógł się każdy, niezależnie od stanowiska na forum.
- Zgłoszeni będą przepytywani w oddzielnych pokojach i będą mieć oczywiście określony czas na odpowiedź. Będzie to 15 sekund, więc będzie potwornie ciężko będzie próbować w jakikolwiek sposób ściągać.
- Każdy uczestnik będzie miał 3 kości ratunkowe.
a) Połowa kości na połowę kości. [PKnPK] łamie dwie kości błędnych wariatów... ekhm.. wariantów.
b) Pytanie do Alfy i Omegi. [PdAiO] ~~ [PDAJO] Pytanie do najbardziej inteligentnej istoty spośród publiczności.
c) Pytanie do sztywnej publiczności. [PdSP] Pytanie do publiczności, która obserwuje twoją grę. Niech nie zrazi cię to, że jest sztywna. Mimo pozorów stwarza wrażenie bycia inteligentną.
- Pytania będą dotyczyć wszystkiego... zaczynając od Przygód Reksia a kończąc na otaczającym nas świecie.
Punkty.
Pierwsze pytanie o punktów 10.
Drugie pytanie o punktów 20.
Trzecie pytanie o punktów 25 - Suma gwarantowana.
Czwarte pytanie o punktów 30
Piąte pytanie o punktów 40
Szóste pytanie o punktów 50
Siódme pytanie o punktów 80 - Suma gwarantowana.
Ósme pytanie o punktów 100
Dziewiąte pytanie o punktów 120
Dziesiąte pytanie o punktów 145
Jedenaste pytanie o punktów 170
Dwunaste pytanie o punktów 200. - Maksymalna wygrana.
- Poziom pytań jak wiadomo, definitywnie będzie rósł wraz z kolejnymi pytaniami.
Zgłoszenia w tym temacie. Aby to zrobić konieczne będzie napisanie dwóch słów " Zgłaszam się." Pasowałoby również dorzucić kilka zdań od siebie, tj: dlaczego chcecie wziąć udział w tym teleturnieju oraz jak daleko macie zamiar dojść. To tak, żeby nie szerzyć spamu. Tylko takie zgłoszenia będą brane pod uwagę.
Definitywnie więc pozdrawiam i życzę równie potwornych zapisów. W razie jakiś pytań, proszę pytać... i to w tym temacie.
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
Re: Zapisy.
Zgłaszam się.
Zawsze marzyłem wziąć udział w teleturniejach typu Milionerzy. Tutaj mam szansę i chcę wygrać, a następnie wziąć udział w teleturniejach w TV.
To tyle ode mnie.
Zawsze marzyłem wziąć udział w teleturniejach typu Milionerzy. Tutaj mam szansę i chcę wygrać, a następnie wziąć udział w teleturniejach w TV.
To tyle ode mnie.
- Z. Art
- Żaba
- Naklejki: 5
- Kontakt:
Ja również się zgłaszam.
I ja.
Ja również nie omieszkam.
(przepraszam, to przez moje forumowe roztrojenie jaźni)
I ja.
Ja również nie omieszkam.
(przepraszam, to przez moje forumowe roztrojenie jaźni)
– Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
– Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata
<3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
- Matek
- Pod-ziemniak
- Naklejki: 10
Zgłaszam się, ponieważ chciałbym się sprawdzić, czy mam dużą czy też małą wiedzę na dany temat. I trochę się obawiam, że podczas odpowiedzi komputer mi się zatnie lub nie będzie internetu... ale mimo to chcę wziąć udział w tym Teleturnieju i go wygrać.
- Nika
- Projektantka Mostów
- Naklejki: 3
Zgłaszam się.
Nie wiem tylko, czy przez 15 sekund będę w stanie logicznie odpowiedzieć, ale to się okaże.
Nie wiem tylko, czy przez 15 sekund będę w stanie logicznie odpowiedzieć, ale to się okaże.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
- Podwórkowiec 46
- Roz-krecony
- Naklejki: 1
Zgłaszam się definitywnie
Zawsze oglądałem "milionerów".
Wziąć udział to będzie coś.
Zawsze oglądałem "milionerów".
Wziąć udział to będzie coś.
Pozytywny forumowicz wita.
Forum Przygód Reksia jest super!
Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
Forum Przygód Reksia jest super!
Płonna nadzieja na to, że Reksio i Kretes jeszcze powrócą.
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Naklejki: 17
- Kontakt:
Zgłaszam się, oczywiście. Chce się przekonać jak to jest. Emocje będą na pewno.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
- Jimmi Strona
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 3
Zgłaszam się
Uwielbiam teleturnieje i podobne zabawy
Zamierzam dojść jak najdalej się da
Uwielbiam teleturnieje i podobne zabawy
Zamierzam dojść jak najdalej się da
Avatar został wykonany przeze mnie.
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Naklejki: 7
- Kontakt:
Zgłaszam się do tego Potwornego Teleturnieju, ponieważ jak wielu zawsze chciałem wziąć udział w takim czymś. A przy okazji potwornie interesuję się wszystkimi potwornymi questami. Tylko mam potwornie intrygujące mnie pytanie - chodzi o jakieś pokoje chatowe, czy jakieś inne? A drugie pytanie to - czy pytania będą zadawane tylko wtedy, gdy user jest online?
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
-
easy
- Roz-krecony
Zgłaszam się, by się zgłosić i kupić sobie dużo rzeczy z punkty! Ta...
Ciekawe tylko jak coś kupić za punkty?! (a czy na odp. nie powinno być 20-25 seksund?)
Mam równiez pytanie o datę rozpoczęcia(do dla mnie bardzo ważne, proszę o w miarę precyzyjną odpowiedź, a przynajmniej, czy to będzie po 16 lipca)
Mam równiez pytanie o datę rozpoczęcia(do dla mnie bardzo ważne, proszę o w miarę precyzyjną odpowiedź, a przynajmniej, czy to będzie po 16 lipca)
Pozdrawiam kolorowo.
W kolorze.
W kolorze.
- AdamMag
- Mag bezczelny
- Naklejki: 7
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
- kretonpodziemny
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Zapisuję się.
Ciekawe o czym będą pytania?
Ciekawe o czym będą pytania?
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
- Paki
- Starszy Norman
- Kontakt:
- Quatrina
- Bywalec Nory
Quatrina też się zapisuje. Uwielbiam Milionerów i chcę się poczuć jak na TVN-ie.
Kocham <3