Od Moderatorium dla Gwardii

Miejsce prac redaktorów naszej forumowej gazetki.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Od Moderatorium dla Gwardii

Post autor: nieznany »

Witam. W tym temacie będę przekazywał wam część informacji z Moderatorium, byście mogli zamieścić je w gazetce. Na początek mam dwa newsy.

Pierwszy - moderatorium kilkanaście dni temu postanowiło mianować AdamaMaga moderatorem. Sam zainteresowany jeszcze nic o tym nie wie i tak ma pozostać. Otrzyma odpowiednią rangę, kolor i członkostwo dopiero po publikacji pierwszego numeru, więc zróbcie mu tą przyjemność i nie zwlekajcie za długo. :)
Drugi - Regulamin forum jest dość przestarzały, Moderatorium przygotowuje reformę. Ta zmiana również zajdzie dopiero po publikacji gazetki.

To na razie wszystko.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Re: Od Moderatorium dla Gwardii

Post autor: Kacper98 »

Zabieramy się z Niką do pisania artykułów do numeru drugiego.
Czy możemy uzyskać jakieś wieści z Moderatorium(o ile jakieś są), które można by było umieścić w gazetce?
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Jak nieznany już powiedział chcielibyśmy, aby numer drugi pojawił się 2 lutego- w 9 rocznicę założenia forum.
W tym dniu Moderatorium ma zamiar wprowadzić nową funkcjonalność na forum, o której na razie nie mogę wam zbyt wiele powiedzieć.
Myślę, że najwcześniej dowiecie się o tym gdzieś na tydzień, ale zostawcie gdzieś 2 stronki na informację o tej funkcjonalności.
Obrazek
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Dobra, dobra, dobra. Jest jakiś temat, który trzeba poruszyć w nowym numerze gazetki? No bo nie wiemy czy mamy z tego rezygnować i zastąpić to czymś innymi czy nie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Redakcja "Rex News"”