#7 Pomnik

Obrazek
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

#7 Pomnik

Post autor: Kretes102 »

To oczywiście mój pomnik. Wiem, że trochę niestaranny, ale się starałem i proszę ocenić ja dobrze. To w tle to pomnik lokomotywy wyglądającej jak statek. Niektórzy twierdzą, że to statek steampunkowy. Ale może to samochód?
Spoiler:
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Cesarz Fiction
Norman
Kontakt:

Re: #7 Pomnik

Post autor: Cesarz Fiction »

-Czarny, trochę skomplikowany... - mruknął pod nosem przywódca Gildii. - Hm. Nie taki zły. My, w Gildii, preferujemy miedź i podobne metale, ale czerń też jest w porządku.
6/10
Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Oto poprawka. Mam nadzieje, że jest lepsza od tego pierwszego.

Obrazek

To miedziane to rury.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Cesarz Fiction
Norman
Kontakt:

Post autor: Cesarz Fiction »

-Odrobinkę lepszy. Miedź i elementy z tego materiału to wręcz "dusza" steampunku, całość zaś nie przypomina jednej z prac Salvadora Dalego, jak w pierwszej wersji. Podnoszę o jeden punkt.
7/10
Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
Zablokowany