(jaki chcecie kolor np. żółty ,niebieski)
(w którą chcecie stronę np. w prawo lub do góry)Chcecie awatara? Piszcie w temacie lub na PW.
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 04:42
(jaki chcecie kolor np. żółty ,niebieski)
(w którą chcecie stronę np. w prawo lub do góry)
Ja nie umiem robić awków z cieniem. Umiem tylko animowane i zmieniające kolor albo te do góry lub np. W prawo.Matek pisze:Zgapiłeś ode mnie pomysł z avkami!?

To sorka ale jak chcesz mogę zrezygnować i robić awatary animowane np. taki jak ja mam na profilu i zwykłe. Jeśli ci to nie przeszkadza to napisz i wtedy będę robić awatary różnego rodzaju (tego jak u góry tematu też).Matek pisze:No ale ja właśnie robię podobne!

Dzięki ,a teraz czekam na podania o awataryMatek pisze:A i... możesz tworzyć te swoje avki Patryk XD

Ok.Guard pisze:Cóż... mógłbyś zrobić kota albo kota Leonarda Da Vinci z mieczem świetlnym? Najlepiej z czerwonym albo fioletowym.

Poczekaj ,pojutrze (lub jutro ale to mało prawdopodobne) zrobię ci tego awatara ,bo jutro mam ważny test i późno przyjdę ze szkoły.Guard pisze:No... troszkę popraw grafikę, i zrób żeby kot machał tym mieczem.

Sorry, ale źle to by wyszło z animacją. :SGuard pisze:No... troszkę popraw grafikę, i zrób żeby kot machał tym mieczem.

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl