Po pierwsze - Usunąłem kilkanaście twoich prób wstawienia obrazka.
Po drugie - Wyjaśniam: Rozmiar komiksu, jaki przesłałeś jest mniejszy niż powinien być. Możliwe że robiłeś jego zawartość na powiększeniu i stąd taki efekt. Na przyszłość proponuję robić swoje prace na normalnych, rzeczywistych rozmiarach.
Po trzecie - Wstawianie obrazków do postów wcale nie jest trudne. W Przypadku imageshacku, musisz kliknąć na swój przesłany obrazek 3 razy. Pierwszy raz w okienku przesyłania. Drugi raz na podglądzie i trzeci raz w końcu w przypadku zdjęcia, które zostało przesłane. Klikasz na nim prawym przyciskiem myszki i wybierasz opcję "kopiuj adres obrazka". Gdy już to zrobisz wystarczy jedynie w okienku pisania wiadomości użyć klawiszowej kombinacji ctrl + v, bądź jak kto woli kliknąć prawym przyciskiem myszy na okienko pisania wiadomości i wybrać opcję wklej. Gdy już to zrobisz wystarczy zaznaczyć cały link i kliknąć magiczny bbcode, jakim jest Img, masz to na górze okienka. Gwarantuję, że to w zupełności wystarczy, abyś mógł oglądać swoje przesłane obrazki w całej okazałości xD. Jeśli jednak coś ci nie wyjdzie, zawsze jest opcja "podgląd", obok "wyślij". Tam sprawdzisz czy faktycznie dobrze ci wyszło.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.