Przecieki z produkcji...
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
Re: Przecieki z produkcji...
Poczekajcie do końcówki tej nowej wersji trailera...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X6Xpm8-7jPE[/youtube]
Premiera?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X6Xpm8-7jPE[/youtube]
Premiera?

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
"Available on the App Store"?nieznany pisze:Poczekajcie do końcówki tej nowej wersji trailera...
Premiera?
To znaczy, że może już w następnym miesiącu posiadacze Ipadów będą mogli zagrać w I epizod...
W końcu...
Ciekawe, kiedy wyjdzie na Androida?
Ciekawe, kiedy wyjdzie na Windowsa????
- AdamMag
- Mag bezczelny
- Naklejki: 7
https://itunes.apple.com/us/app/city-of ... mpt=uo%3D2
Nie będę się rozpisywał, bo siedzę na telefonie.
Poprawione.
Nie będę się rozpisywał, bo siedzę na telefonie.
Poprawione.

- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
No cóż...premiera. Szkoda tylko że nie na wszystkie urządzenia...Szczerze to wyobrażałem sobie ten dzień inaczej. Opis gry w porządku, scenki również bardzo ładne ale jakieś to wszystko nie sprawia mi teraz entuzjazmu.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

- Autor8
- Lord Protektor
Inaczej wyobrażałem sobie ten dzień. Jak?
A... Aidem... No w sumie fajnie, że gra wyszła. Zastanawia mnie jednak pewna scena. Nie mieliśmy jej wcześniej.... 
Spoiler:
-
MarcinO
- Bywalec Nory
Kilka odpowiedzi i informacji.
1. Demo - nie ma i nie będzie.
2. Android - około tygodnia.
3. Mac - około tygodnia - gra czeka na review.
4. Windows - 2-4 tygodnie. Tylko wersja download.
Polska wersja - tylko napisy dodamy przy następnym updacie.
Epizod 2 - 4-6 tygodni.
Epizod 2 - 4-6 tygodni.
- Autor8
- Lord Protektor
1. AhaMarcinO pisze:Kilka odpowiedzi i informacji.
Epizod 2 - 4-6 tygodni.
2. Fajnie.
3. Czy wersja Mac i Windows to nie to samo? Dlaczego nie będzie na płytce/
4. Polskie napisy? Nie będzie dubbingu?
- Kacper98
- Forumowy Artysta
Wersja na Windowsa też będzie w epizodach?

- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Po co robicie te napisy? Przecież w Polsce nikt w to grał nie będzie.
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- Jimmi Strona
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 3
Że gra wyjdzie niedługo, fajnie, że na Windowsa w ciągu 2-3 tyg. też fajnie, ale jeżeli to gra polska, to czemu AidemMedia nie zrobi dubbingu polskiego pierwszego? Ja rozumiem, że gra będzie również w Ameryce, i rozumiem też to, że pan Hrynkiewicz nie napisał scenariusza, ale zamiany/dodania najpierw polskich napisów, zamiast dubbingu i to w POLSKIEJ grze? I przy POLSKICH bohaterach, jakimi są Reksio i Kretes? Może gra będzie całkiem fajna, ale nie podoba mi się jedna rzecz - AM zapomina o polskich fanach
Ja natomiast mam kilka pytań:
-czy gra będzie również w wersji pudełkowej?
-czy humor (czyli to co kochamy w PR najbardziej) pozostanie niezmienny, czy będą już to zupełnie inne klimaty?
I mam jeszcze jedno pytanie, ale to trochę offtopic: jeśli seria będzie kontynuowana, strona główna Przygód Reksia ulegnie zmianie, podobnie jak forum, czy (oby) pozostanie taka sama?
-czy humor (czyli to co kochamy w PR najbardziej) pozostanie niezmienny, czy będą już to zupełnie inne klimaty?
I mam jeszcze jedno pytanie, ale to trochę offtopic: jeśli seria będzie kontynuowana, strona główna Przygód Reksia ulegnie zmianie, podobnie jak forum, czy (oby) pozostanie taka sama?
Avatar został wykonany przeze mnie.
- Traktor
- Cesarz Śmietnika
Wiedźmin też jest polski, z tą różnicą, że w kraju ojczystym jest sporo ludzi, których on obchodzi.jaller98 pisze:Że gra wyjdzie niedługo, fajnie, że na Windowsa w ciągu 2-3 tyg. też fajnie, ale jeżeli to gra polska, to czemu AidemMedia nie zrobi dubbingu polskiego pierwszego? Ja rozumiem, że gra będzie również w Ameryce, i rozumiem też to, że pan Hrynkiewicz nie napisał scenariusza, ale zamiany/dodania najpierw polskich napisów, zamiast dubbingu i to w POLSKIEJ grze? I przy POLSKICH bohaterach, jakimi są Reksio i Kretes?
A Reksio nie obchodzi w naszym kraju nikogo.
Ile jest polskich fanów? Czy da się z nich wyciągnąć pieniądze?nie podoba mi się jedna rzecz - AM zapomina o polskich fanach
spytałbym się raczej czy monty python wpłynął jakkolwiek na grę-czy humor (czyli to co kochamy w PR najbardziej) pozostanie niezmienny, czy będą już to zupełnie inne klimaty?
uwierz mi, nie.I mam jeszcze jedno pytanie, ale to trochę offtopic: jeśli seria będzie kontynuowana, strona główna Przygód Reksia ulegnie zmianie, podobnie jak forum, czy (oby) pozostanie taka sama?
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
- Autor8
- Lord Protektor
1. Polska ich już nie obchodzi. Ilu jest fanów PR w Polsce?jaller98 pisze:Że gra wyjdzie niedługo, fajnie, że na Windowsa w ciągu 2-3 tyg. też fajnie, ale jeżeli to gra polska, to czemu AidemMedia nie zrobi dubbingu polskiego pierwszego? Ja rozumiem, że gra będzie również w Ameryce, i rozumiem też to, że pan Hrynkiewicz nie napisał scenariusza, ale zamiany/dodania najpierw polskich napisów, zamiast dubbingu i to w POLSKIEJ grze? I przy POLSKICH bohaterach, jakimi są Reksio i Kretes? Może gra będzie całkiem fajna, ale nie podoba mi się jedna rzecz - AM zapomina o polskich fanachJa natomiast mam kilka pytań:
2. Teraz to tylko Polska kupuje gry w płytach. W Ameryce panuje IPad i sprzedaż cyfrowa (bezpłytowa)
3. BĘDZIE TYLKO WERSJA CYFROWA (BEZPŁYTOWA)
4. Obawiam się, że humor się zmieni.
5. Wątpie. Forum PR stało się reklamą.
- nieznany
- Mistrz Gry
- Naklejki: 4
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lx1JejMcXp8[/youtube]
Chyba są tu odpowiedzi na niektóre, pomniejsze pytania.
Chyba są tu odpowiedzi na niektóre, pomniejsze pytania.

Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
- Autor8
- Lord Protektor
Chociaż na razie jakieś pocieszenie
.
Ciekawe, czy to wszystko się będzie działo w I epizodzie, czy też są to momenty wyrwane z różnych epizodów...
Humor-zostaję
Bądźmy optymistami. Albo będziemy mieli fajną grę/gry; albo też skończy się na CoS2 i Reksio wróci do korzeni
Ciekawe, czy to wszystko się będzie działo w I epizodzie, czy też są to momenty wyrwane z różnych epizodów...
Humor-zostaję
Bądźmy optymistami. Albo będziemy mieli fajną grę/gry; albo też skończy się na CoS2 i Reksio wróci do korzeni
Spoiler:
- Kacper98
- Forumowy Artysta
Szczerze mówiąc po tym jak okazało się że będą tylko napisy polskie na początku zwątpiłem w tą grę. To chyba najgorsza rzecz jaką można po prostu zrobić... Myślałem że AM zadba jednak o polskich graczy (były takie chwile), ale teraz to już brak mi słów. Miała być polska wersja na 100%. I co? Będzie ale po nie wiadomo jakim czasie... Takie właśnie są pogadanki AM które robią nam nadzieję. I co z tego wychodzi? Jest mi smutno z tego powodu i mam nadzieję, że AM pomyśli jeszcze o polskich graczach... Którzy od początku im towarzyszyli i to oni sprawili że te gry są popularne. Nie Amerykanie! Ale Amerykanie są ważniejsi...
Filmik interesujący, ale również widać po nim, że MS a MS2 mają do siebie daleko...
Filmik interesujący, ale również widać po nim, że MS a MS2 mają do siebie daleko...