błąd w grze

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
ODPOWIEDZ
Olaaa00
Stawia Opór

błąd w grze

Post autor: Olaaa00 »

witam.otóż mam taki problem,ze skozrystałam z tej rady http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =13&t=4729 aby ułatwić sobie obronę mórów,jednak teraz kiedy wchodzę na móry gra mi sie wyłącza.Błagam pomóżcie bo nie wiem co mam zrobić! :(
takijeden
Norman

Re: błąd w grze

Post autor: takijeden »

Czasami łatki ułatwiające i naprawiające nie działają. U mnie (pobrałem naprawiającą) też tak było :( . Niestety nie umiem Ci pomóc.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

takijeden pisze:Czasami łatki ułatwiające i naprawiające nie działają. U mnie (pobrałem naprawiającą) też tak było :( . Niestety nie umiem Ci pomóc.
Zauważ że odświeżasz stary temat sprzed pół roku. Myślę że to byłoby dziwne gdyby Olaaa00 z zapartym tchem czekała przez pół roku na odpowiedź na to pytanie i albo rozwiązała problem albo już dawno przestała grać. Patrz na datę postów. Są tematy których odświeżanie nie ma sensu.

Jeśli chodzi zaś o problem z tematu to Olaaa00 nie zastosowała żadnej łatki naprawiającej gry. Łatka może i faktycznie może zaszkodzić, ale problem tu przedstawiony to kłopoty po skorzystaniu z rady pozmieniania pliku który jest odpowiedzialny za ilość i szybkość i inne parametry szturmu drobiu chaosu. To jest stworzenie łatki samemu.

Coś musiało pójść nie tak, więc albo nie dokładnie zmieniony został plik albo przez przypadek Olaaa00 uszkodziła/skasowała/zmieniła inny plik albo problem z grą. Jeśli to stało się po zastosowaniu rady a Olaaa00 nie ruszała innych plików to rozwiązaniem jest tylko edytowanie tego pliku od nowa i sprawdzenie czy robi się wszystko zgodnie z wytycznymi - ważne też aby zachować pierwotną nazwę pliku i aby był on w tym samym katalogu w którym tkwił natywnie.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
Paki
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Paki »

Czasami łatki mogą coś pomieszać w grze ,byćmoże źle zainstalowałeś łatkę.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”