Czy podobało ci się RiMS? - oceń je.

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
Awatar użytkownika
MagicOfBudyn
Roz-krecony

Post autor: MagicOfBudyn »

No, gra fajna, 3D też mi się podobało. Trzeba trochę pomyśleć, no i mniej minigier zręcznościowych. Zupełnie inaczej niż w wehikule, a to mi się bardzo podoba. No, tamta grafika też była fajna, ale niektóre lokacje wyszły naprawdę fajnie. Mogę ocenić na 9/10, bo są jednak bugi.
Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn.
Awatar użytkownika
reksio2
Bardzo Stary Norman

Post autor: reksio2 »

fajne,ocena:8,9\10 :lol:
wróciłem
Awatar użytkownika
Love
Stawia Opór

Re: Czy podobało ci się RiMS? - oceń je.

Post autor: Love »

mi się podoba.
Mam IP @tina.
Jestem jego siostą :)
Awatar użytkownika
kubareks
Stawia Opór

Post autor: kubareks »

RiMS jest niezły, brakuje mi tylko gier logicznych i zręcznościowych, które były w poprzednich częściach i choc czasami sprawiały mi trudnośc, to warto było je przechodzic. Ponadto czuję niedosyt gry - za szybko się kończy. Na szczęście oprócz drobnych problemów przeszedłem grę dośc sprawnie. Grafika bardzo mi się podobała, dialogi jak zwykle genialne (Kretes jest postacią kultową :lol: ). Fabuła trochę zahaczała o RiU (rewolucjoniści), muzyka ok, oceniam RiMS na 10/10, bo i tak uważam że cała seria z Reksiem jest najlepsza na rynku (wiele uczy i bawi). Czekam na kolejne części.
Awatar użytkownika
Waruga
Roz-krecony

Post autor: Waruga »

Plusy:
bieganie kretesa
i zadziwiające umiejętności kretesa (skakanie na bangi i umiejętności detektywistyczne)
Minusy:
mało reksia
Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!!
A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci :D
Mój awek z cieniem wykonał Mątek :D
Awatar użytkownika
medina1
Roz-kreca się

Post autor: medina1 »

No...gra ogółem fajna lecz mało w stylu Reksia :( przez pół gry się biega Kretesem od okienka do okienka.Fabuła ciekawa tylko trochę zagmatwana. Grafika hmmmm.....po jakimś czasie da się przyzwyczaić.Wątek detektywistyczny super bo mini-gierki mnie denerwowały :) Muzyka też niezła.
No i jeszcze bugi,błędy i problemy (do dziś jeszcze nie skończyłam gry). Pod sumowując gra nie jest zła lecz trudno ją porównać z pozostałymi grami.
polecam ,,dynastie Miziołków,,,
Kaszydło- homo nie bardzo sapiens.
Mamiszon- ekolog,kucharka,psycholog,wróżka,pisarka,feministka etc.,etc,(wszystko jeden tydzień)
Miziołek- to idiotyczne przezwisko przylgnęło do mnie kiedy miałem 2 lata.Zarecytowałem przy całej rodzinie
,,aniołek MIZIOŁEK róża balia wściekły pies,,(...) rodzice musieliby sprawdzić metryczkę by zobaczyć jak mi dali na imię!
Papiszon- łakomczuch, maniak techniki komputerowej.
Mały Potwór - samiczka trojga imion:Anna Klementyna Natalia , udaje że jest głupia by mieć w rodzinie stopień ukochanego bobasa.
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Nie grałem, ale nie jestem bardzo dobrze nastawiony co do gry, bo jest grafika 3D i "zmaltretowane" dialogi K.Hrynkiewicza.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@odkopik (to chyba niekaralne, nie?)
Plusy:
+teksty
+fajne postacie
+gra detektywistyczna
+Reksio jest
+aluzję do lat 80

Minusy:
-końcówka 2(1 w LE) psuje zabawę (kto by nie zauważył, że Burmistrz jest szczurem :/)
-3D :L
-mało minigierek

Podsumowując: gra jest fajna i można wnią zagrać za darmo na tablecie (wpierw trzeba zebrać punkty :S)
Dam jej ocenę 8, 5, bo jest 3D i WC o niebo lepszy
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Dzisiaj przeszedłem grę, i wiem, że moja ocena jest bardzo niska. W tej grze jest straszna ilość błędów i niedopracowań.
3/10
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Pozwolę sobie ocenić, choć grałem tylko w DEMO LE...
Gra całkiem fajna, ale czasami nawet w LE zdarzają się małe błędy... nie podoba mi się, że jest tak mało Reksia i, że gra jest w 3D. Ale ostatecznie gra mnie przekonała. Chyba sobie kupię pełną wersję. ^^
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Post autor: AdamZet27 »

Fajne ale lepsze Rims Le.
ODPOWIEDZ