Przecieki z produkcji...

Obrazek
Gra która wyjdzie.. kiedyś... Ale nie wiadomo kiedy.
Całkiem możliwe że zdarzy się to na końcu świata.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Re: Przecieki z produkcji...

Post autor: Rdusiu25 »

Z tym też trochę racja. Lecz RiKN było fajne i nie ma się do czego przylepić.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Masz racje.RiKN była najlepszą grą i ja ją uwielbiam.A konkretnie kiedy w końcu sie dowiemy o właświej dacie premiery CoS2.Jak dla mnie na miesiąc przed premierą powinni zrobić demo.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Dowiemy się w momencie, w którym się dowiemy :P
Nie ma sensu się cały czas pytać o to samo skoro odpowiedź jest wszystkim dobrze znana.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

No nie zauwazyłem,że dalem te same pytanie.Przeprasam :oops:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Właściwie o co była skrócona gra RIKN? Czy były jakieś dodatkowe wątki. Jestem nowy na forum więc nic o tym nie wiem.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

nieznany pisze:Moim zdaniem to dobrze, że AM przekłada dzień premiery. Zawsze, gdy starali się dostosować do naszych wymagań i wydać grę na czas, wychodziła przycięta, zawsze, bez wyjątku. Od Czarodziejów przycinano każdą grę. Może teraz wyjdzie taka, jaką ją zaplanowano.

Oby nieznany oby.... Choć moim zdaniem to dobrze że gracze chcieli szybciej gier. To znaczy o ich ilości.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

takijeden pisze:Właściwie o co była skrócona gra RIKN? Czy były jakieś dodatkowe wątki. Jestem nowy na forum więc nic o tym nie wiem.
Ameryka i Mu. Ameryka miała być rozbudowana do czegoś więcej niż jednej łamigłówki i kopania, a Mu zredukowano do jednego pokoju z zagadką, którą i tak planowano przez całą grę, w różnych miejscach.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Jednak no zauważyłem trochę tych tematów, ale nie byłem zbytnio wtajemniczony, więc dzięki nieznany, że nas wtajemniczyłeś.

@topic

Mi się wydaje, że gra chyba wyjdzie koło marca/kwietnia. Po ostatnich spoilerach i opisach tak mi się właśnie wydaje.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

A jeżeli chodzi do nawiązania do starej serii w 3 epizodzie to co one będą mieć wspólnego z Miastem SeKretów? A czy ktoś ze starej serii wystąpi,jeżeli są nawiązania?
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

nieznany pisze:
takijeden pisze:Właściwie o co była skrócona gra RIKN? Czy były jakieś dodatkowe wątki. Jestem nowy na forum więc nic o tym nie wiem.
Ameryka i Mu. Ameryka miała być rozbudowana do czegoś więcej niż jednej łamigłówki i kopania, a Mu zredukowano do jednego pokoju z zagadką, którą i tak planowano przez całą grę, w różnych miejscach.
Dziękuję nieznany.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
drugi manuel
Roz-krecony

Post autor: drugi manuel »

Zostawmy AM w spokoju :D . Jak dłużej poczekamy to nie będzie bugów. I chyba przygotują ją też na win.8. To może dlatego tak długo trwa? A może będą 4 poziomy trudności do wyboru? Kto wie?
Awatar użytkownika
klon900
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: klon900 »

kiedy beda informacje o Reksio I miasto sekretow 2
MarcinO
Bywalec Nory

Post autor: MarcinO »

WItam,

City of Secrets 2 Epizod 1 będzie dostępny na iOS i Android w Marcu 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=gIg5PXUg ... r_embedded
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Trailer bardzo, bardzo mi się podoba :) . Jest dużo efektów i takich tam innych ciekawych rzeczy... Chyba już wiadomo co będzie głównym wątkiem Miasta Sekretów 2. Albo i nie wiadomo nie wiem. Według mnie to będzie ten potwór z trailera. Już się nie mogę doczekać kiedy gra trafi w moje ręce. Szkoda tylko że trafi tak późno ( PC)... Jeszcze raz powtórzę- Trailer bardzo fajny :) .
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

LOL ten motyw biegnącego Kretesa... :lol:
Cóż muszę przyznać, że całkiem nie zły trail. Bardzo podoba mi się ta latająca maszyna jest po prostu superowa (i te pioruny).
Nie mogę się już doczekać! Tylko ten motyw z kretożerną rośliną... kurcze, ale to mnie trochę przeraża. :o

Zaraz zaraz... jaki my mamy dziś miesiąc... czy to aby był... MARZEC :)
Obrazek
ODPOWIEDZ