Moje forum

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Moje forum

Post autor: Rdusiu25 »

Siemka! Stworzyłem nie dawno forum o Reksiu, oto link: http://reksiownicy.xup.pl/index.php?sid ... 4213022763 Forum jest dopiero w rozkwicie więc zarazem proszę o wyrozumiałość, cierpliwość, a czasami nawet pomocy. Narazie nie wiem kiedy będe szukał modów i junior adminów, ale jak będe wiedział to napiszę :wink:
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Re: Moje forum

Post autor: Lobon »

Całe tło czarne, wyostrzający kolor żółty nie wiadomo gdzie co jest, I skopiowane od naszego forum.

Ocena 3/10 i ciesz się.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Ja to się zastanawiam tylko nad jednym: po jakie licho robić dodatkowe fora o Reksiu, skoro to jedno oficjalne i tak ma ledwo tyle userów, by się na nim coś działo?
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Mi się wydaje, że ten regulamin na tym forum wydaje się dziwnie podobny to takiego jednego, który już gdzieś widziałem
I w pełni zgadzam się z nieznanym... nie ma sensu zakładać drugie forum, skoro na tym trzeba bardziej rozkręcić ruch.
Po za tym to takie samolubne... zakładać forum na którym jest się administratorem, zapraszać innych i potem nimi rządzić i ich dręczyć :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Też sądzę, że bez sensu zakładać kolejne forum. Po co? Żeby ze sobą rywalizowały? Z resztą ponad 3/4 skopiowałeś z tego forum, więc nawet się nie postarałeś. To jest bez sensu!
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Sorry, ale skopiowałem tylko regulamin i nazwę ,,Kuchnia" reszte wymyśliłem sam.
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Brawo, Rdusiu! Należy cię się za to medal!

Ja chyba wiem dlaczego powstają takie podobne forum. Sądzę że po prostu chęć zostania kimś na tym forum przerasta samą osobę. Wtedy zapewne taka osoba myśli sobie że gdy założy sobie takie forum będzie popularne i będzie miał co chciał. Jeszcze gdyby to forum było totalnie twoim pomysłem nie czepiał by się nikt. Ale takie chamskie ściąganie (REGULAMIN to przesada) po naszym forum odrzuca mnie. Uważam po prostu że to nie w porządku.

Życzę powodzenia w prowadzeniu forum. Przyda ci się.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Kacper98 pisze:Brawo, Rdusiu! Należy cię się za to medal!
To sarkazm prawda :lol:
Może powinieneś pomyśleć o forum na jakiś inny temat, skoro chcesz pomodować... jest tyle innych tematów: sport, pogoda, gry komputerowe, tort, moda, telewizja, tort, sprzęt komputerowy, rośliny, kuchnia, polityka i jest jeszcze tort :)
Widzisz tematów jest dużo, a ty zakładasz forum o Przygodach Reksia, chodź na dobrą sprawę można przewidywać, że minimalna, podkreślam minimalna liczba osób z tego forum zechce na to twoje przejść z wielu różnych przyczyn, których nie chce prezentować. Tak więc jeśli musisz zakładać jakieś forum to może na jakiś inny fajny temat (yyy tort :lol: ), a może nawet przyciągniesz większą liczbę osób niż gdybyś miał robić to o Reksiu. Przemyśl to...

No ale też mi się wydaje, że skopiowanie regulaminu to jest po prostu czysty, wieloprocentowy skandal... regulamin to najważniejszy dokument (tak w pewnym sensie jest to dokument) i skopiowanie go z innego forum nie stawia Cię w dobrym świetle jako administratora, ani też jako zwykłego użytkownika (w przypadku naszego forum).
Obrazek
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

Hahaha. x3 Już tak kiedyś było. Też z Rilusią... Później forum skupiło się na beznadziejnej grze, która nigdy nie ujrzy światła dziennego... |D

No i 'nie' z przysłówkami piszemy łącznie. .-. Zanim założysz jakiekolwiek forum poucz się gramatyki.

A moja opinia: Zakładajcie sobie co chcecie. Ale pamiętajcie, że w oczach innych już na zawsze możecie pozostać głuimi plagiatorami...
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Zgadzam sie z nieznanym.Po co w ogóle zakładać inne.Rdusiu naśladuje Mątka,który mnie nęka mnie żebym tam sie zalogował.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Widać od gapiłeś ode mnie pomysł z forum...
bo dziwne ,że ty też zakładasz na xup.pl
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

... i jeszcze zgapiłeś od Dizla podpis
Awatar użytkownika
Rilana
Norman

Post autor: Rilana »

Rdusiu25 pisze:Sorry, ale skopiowałem tylko regulamin i nazwę ,,Kuchnia" reszte wymyśliłem sam.

To żart, prawda? Chcesz mnie rozśmieszyć?