Specjalnie?

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
10ola01
Roz-kreca się

Re: Specjalnie?

Post autor: 10ola01 »

Ja myślę podobnie, krzykną "podziwiajcie" bo ich zobaczył, a wechikuł mógł przeoczyć. Ale z drugiej strony, osoba (no nie pamiętam co tym pociągiem prowadziło) mogła się zatrzymać żeby nie zniszczyć sofy, bo jechał bardzo powoli. A tak właściwie to po co to całe rozmyślanie, przecież nie mogło być inaczej nie było by tej części. A nawet jeśli to byłby ich spisek to w trakcie gry powinny być jakie dowody np. rozmowy na ten temat. A tak to bez sensu...
Czekamy na RiMS 2
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kretonpodziemny »

Specjalnie, czy nie...
Reksio i kretes powinni być w wechikule lub mimo wszystko na torach.Nie wiedzieli, że muszą wysiąść.Lokomotywa powinna ich przejechać :!: (co byłoby masakrą).
Jeśli już to powinni (razem z wechikułem) być na kopcu.Ostatecznie wechikuł mógł być w kieszeni.Myślę, że w grze chyba popełniono błąd. :(
Z kolei żadnego pożytku z chyba nieistniejącego podstępu Herr Finder Hana by nie było. :roll:
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Ale dlaczego Reksio i Kretes nie schowali Wehikułu do kieszeni jak zawsze to robili?Tylko postawili na torach?Dziwne....
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Kretes102 pisze:Ale dlaczego Reksio i Kretes nie schowali Wehikułu do kieszeni jak zawsze to robili?Tylko postawili na torach?Dziwne....
Nagłe pojawienie się w IX wieku mogło ich zszokować i opóźnić schowanie wehikułu o kilka cennych sekund.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
HiperMonk
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: HiperMonk »

takijeden pisze:
Kretes102 pisze:Ale dlaczego Reksio i Kretes nie schowali Wehikułu do kieszeni jak zawsze to robili?Tylko postawili na torach?Dziwne....
Nagłe pojawienie się w IX wieku mogło ich zszokować i opóźnić schowanie wehikułu o kilka cennych sekund.
Zgadzam się z tobą ;) Ale też od razu zaczęli rozmawiać z Kogutem :D
Siemka ;) Zapraszam na mój fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/NajlepsiPrzyja ... ts&fref=ts :D
ODPOWIEDZ