Zapowiedzi

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
ODPOWIEDZ
skiper-reksio
Bywalec Nory

Zapowiedzi

Post autor: skiper-reksio »

Czy to nie dziwne ,że Kretes zapowiada nowe części Reksia ?
W wehikule przy budowie powiedział :,,ech co by było gdybyśmy musieli z dzielnym psem Reksiem płynąć łodzią podwodną dookoła świata zamiast w przeszłość" czyżby Kretes zapowiedział Reksio i Kapitan Nemo?
Jeszcze w wehikule w twierdzy Rabarbark powiedział,,ja też jestem SeKretem" czyżby to była zapowiedź miasta sekretów
W Reksio i kapitan nemo kretes powiedział ,,takie 3d to owszem no głębie posiada" czyżby zapowiedział Reksio i tajemnica 3d?
Co o tym sądzicie? :?
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Re: Zapowiedzi

Post autor: kretonpodziemny »

To ciekawe przypuszczenia. Kretes "zapowiadając" rikn rzeczywiście mógł odpowiadać na pytania co do kapitana Nemo.
Jeśli chodzi o "zapowiedź" rims to pewnie było tak, że kwestia o se kretach dała pomysł twórcom na miasto sekretów.
Rikttw było pewnie odpowiedzią na narzekania Kretesa, ale i w dalszych częściach jest 3d.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

Po prostu twórcy zainspirowali sami siebie tekstami postaci. Poza tym Kretes mógł nawiązać do tej książki Juliusza Verne.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Całkowicie się zgadzam z takijeden. Cieszę się że na forum są tacy spostrzegawcy użytkownicy.
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
ODPOWIEDZ