HARRY POTTER

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.

Czy oglądałeś Harrego Pottera?

Tak, 7 części
22
43%
tak,6 części
11
22%
tak,5 części
1
2%
tak,4 części
0
Brak głosów
tak, 3 części
2
4%
tak, 2 części
4
8%
tak, 1 część
2
4%
nie,żadną
9
18%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Re: HARRY POTTER

Post autor: Matek »

Ja oglądałem wszystkie części HP oprócz ''Harry Potter i Insygnia śmierci cześć 1''
(Kiedyś byłem wielki fanem HP ale teraz wole HoA - House of Anubis)! :D
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

To prawda, co mówi Bambosz, ale zobaczmy: ile jest filmów o Harrym Potterze? 8. Ile jest filmów o Świecie Dysku? 4. Ile jest gier o Harrym Potterze? Mi w tej chwili przychodzi do głowy 11. O świecie Dysku? Z tego co wiem tylko dwie i to bardzo marne. ŚD spokojnie daje materiał na kilkadziesiąt gier i filmów, ale wykorzystywany jest tylko mały fragment (niestety). A nie łudźmy się, gry i filmy to większa reklama od książek.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Paki
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Paki »

@odkop

Widziałem wszystkie filmy. Całkiem ciekawe, jednak fanem Pottera to ja nie jestem. Ale bardzo ciekawe filmy. :) .
Obrazek
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Przeczytałem wszystkie książki z tej serii. Oglądałem wszystkie filmy i z tego co zauważyłem każdy następny jest coraz bardziej zatopiony w szaro-buro brudnej ponurej depresyjnej rzeczywistości, w coraz ciemniejszych barwach; od takich filmów oczekiwałem jakiegoś pięknego magicznego, baśniowego świata a nie materiału zachęcającego do pocięcia się.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Czytałem całą sagę 2-razy,a filmy oglądałem po 100 :D .

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
AaronFox
Roz-kreca się

Re:

Post autor: AaronFox »

@tin pisze:Lepiej czytać książki :roll:
Zgadzam się!!!!!
Bo nadeszły takie czasy, science fiction, przyjacielu, emeryci lecą w kosmos, zamiast bujać się w fotelu.
ODPOWIEDZ