kubulus pisze:Nie dość, że jakieś stare baby to śpiewają,
klau889 pisze:najgorsze,że będą to śpiewać jakieś stare baby -,-
kalmar pisze:Ej tam, pewnie głosowały jakieś stare babcie z wysokimi emeryturami...
Trochę szacunku. Od tych "starych bab" moglibyście się sporo nauczyć i te "stare baby" o wiele więcej od was w życiu zrobiły, "koksy z internetu". BTW Kalmar nie istnieje coś takiego jak wysoka emerytura.
lobon pisze:Moim zdaniem owa piosenka ''KOKO KOKO EURO SPOKO" nie dość że jest kompromitująca to ja bym lepsze słowa niż "ero spoko" wymyślił w 10 minut.
Kolejny przykład "koksika z internetu", który nie umie normalnie skrytykować.
Wiele osób narzeka (tu coś takiego w shoutboxie się pojawiło), że ta piosenka nie zagrzewa do walki. A przepraszam, która z piosenek finałowych zagrzewała jakoś specjalnie do walki? Ten Liber którym się wszyscy jarają? Tam ani słowa o Polsce nie było! Piosenka zespołu Poparzeni Kawą Trzy chyba była najlepsza pod tym względem, ale jak dla mnie to to była straszna komercha. Dziennikarze jawnie zachęcali do głosowania na nich (na INFO niemal wszyscy mówili, że to ich faworyt, zdecydowanie częściej pokazywali ich teledysk od innych piosenek). Na te zagrzewające do walki, w których pojawiały się słowa o Polsce nie głosowali. Piosenka jest chociaż żywa, nie to co piosenka Feelu, Chemii czy po części Wilków (przy okazji to było bardziej wycie niż muzyka). Piosenka utrzymana jest w wiejskim klimacie. Nie wiem co wam to przeszkadza. Szlachcice się znalazły. Jest ona bardziej tradycyjna, od innych i to jest jej ewidentny plus. Bo nie możemy się bać własnej tradycji. Mnie się trochę podoba. Nie jest źle, aczkolwiek nie moje klimaty. Wolę coś ostrzejszego. Jeśli zaś macie pretensje za demokratyczne głosowanie, to wiedzcie, że :
Demokracja to rządy większości. Większość ludzi to idioci.