Ostatni udało mi się dobrać do pewnego graficznego, potężnego narzędzia zwanego Photoshopem CS3. Bawiąc się tak funkcjami udało mi się zrobić nie brzydką sygnaturę widoczną w moim podpisie. Jeżeli ktoś by chciał podobną to zapraszam serdecznie do pisania zgłoszeń w tym temacie lub na PW. Jeśli ktoś by tylko chciał sygnaturkę to ja w miarę moich niewielkich możliwości postaram się takową wykonać. Jednakże potrzeba mi trochę informacji o tym jak ona ma wyglądać więc serdecznie proszę by takie prośby były wysyłane wg. poniższego schematu.
Nick: Czyli jaki nick ma być widoczny w sygnaturce. Jeśli taki jak na forum tutaj to zostawiamy puste.
Podpis: Ja mam w zwyczaju dawać pod nickiem jakiś napis opisujący np. moją funkcję czy przedstawiający prawdziww imię. Jeśli takiego nie chcecie to zostawiamy puste.
Tematyka: Czyli tematyka sygnatury. Mam na myśli że gdyby ktoś chciał mieć w sygnie obrazek związany z np. konkretną grą pisze jej nazwę.
Obrazki konkretne: Mile widziane choć nie obowiązkowe linki do konkretnych obrazków lub renderów które powinny się znaleźć na sygnaturze.
Tak więc gdybyście taki schemacik wypełnili zapewne ułatwiło by mi to zrobienie sygnatury i wpłynęło by na jej jakość. Będę również tu publikować swoje prace ( w99,9% będzie to prawdopodobnie grafika komputerowa) .
Gdyby ktoś chciał zobaczyć przykład wykonanej przeze mnie sygnaturę to proszę bardzo