Nowi Uzytkownicy

Obrazek
Tutaj dyskutujemy o tym, co można by zmienić na stronie, co dodać, co poprawić. Dobre pomysły mile widziane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jakmas6
Stawia Opór

Re: Nowi Uzytkownicy

Post autor: jakmas6 »

cześc spidi
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: spidi »

Jak będziesz miał jakieś problemy pisz wiadomości :)
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
jakmas6
Stawia Opór

Post autor: jakmas6 »

Okej :D
Awatar użytkownika
Famous
Stawia Opór

Post autor: Famous »

Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, a nie przywitałem się, a więc witam was wszystkich SERdecznie :D Nazywam się Damian i mam 13 lat. I chyba oczywiste jest, że zawędrowałem tu z powodu gier z Reksiem. Więcej moich danych personalnych i innych informacji o mnie chyba już nie trzeba :)
Dziś 7 na 10 żyje w stresie, pozostali 3 żyją w Londynie :D
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Witamy serdecznie...
Dane personalne... do uzupełnienia:
  • Nazwisko
  • Adres
  • Imię i nazwisko rodziców+dochody
  • Ulubiona firma produkująca chipsy
  • Kod z gier: RiC i RiWC
Oczywiście to tylko żart, miłego forumowania.
Obrazek
Dragon
Norman

Post autor: Dragon »

Witam

Jestem zarejestrowany na forum już od dawna,ale miałem dosyć dłuuuuugą przerwę w pisaniu na forum (powód to głównie brak czasu i zainteresowania gier z Reksiem,po prostu nie przekonuje mnie Reksio w 3d),więc postanawiam przedstawić się ponownie. Pomyślicie więc dlaczego wracam? Pewnego dnia dostałem e-mail,zachęcający do powrotu na forum. I wiecie co? Bardzo się tym wzruszyłem, po prostu poczułem wielki sentyment do tego forum. Serdecznie dziękuję człowiekowi, który zainicjował tą akcję :) A zatem postanawiam udzielać się w miarę możliwości na forum. No i zapomniałbym o najważniejszym: nazywam się Szymon, pogrywam na gitarze klasycznej i elektrycznej od 8 lat,w tym roku kończę naukę w gimnazjum,moją przygodę z grami z Reksiem zacząłem bodajże w wieku 10 czy 11 lat,a jeśli chodzi o inne gry to lubię czasem pograć w FPS-y typu Call of Duty albo RPG-i na przykład w Wiedźmina. A tak poza tym to mieszkam w Łodzi.

Pozdrawiam wszystkich którzy może mnie jeszcze pamiętają z dawnych lat :)
Się macie ludzie
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

A jednak korespondencja pomogła :mrgreen:
Cieszę się, że wróciłeś na forum. Pamiętam nawet jak zaczynaliśmy razem forumowanie :P Ehh te czasy xD Warto je czasem powspominać. xD Że tak powiem - witamy z powrotem :)
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
spidi

Wysłałeś pewnie swoją wersję jak mniemam XD bo moja była co najmniej słaba. Witam z powrotem Dragonie. Chyba już Ciebie nie było na forum, ale pamiętam, że widziałem twoje posty. Miłego pobytu na forum :)
Twoją xD
Chaos niszczę zgnilizną
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Flower35
Stawia Opór

Post autor: Flower35 »

To może ja też napiszę :wink:
Mam na imię Radek. Mam 12 lat i chodzę do 6 klasy SP. Mam wszystkie 7 gier z Reksiem (wygrałem z konkursu w gazecie). Lubię rysować, słuchać muzyki i długo grać na komputerze :D
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Witamy na forum Flower35 :)
Awatar użytkownika
Flower35
Stawia Opór

Post autor: Flower35 »

Cześć :)
Awatar użytkownika
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman

Post autor: Rdusiu25 »

Jak będziesz miał problem to napisz mi na PW.
[adm=Dizel]Hmmm, rozumiem uprzejmość uprzejmością...
no ale trochu spam[/adm]
Awatar użytkownika
budzik
Roz-kreca się

Post autor: budzik »

Ostatni raz tu byłem prawie 3 lata temu.
imie: Rafał
miejscowość: Flombork
Awatar użytkownika
spidi

Witamy z powrotem :) To dobrze, że tylu userów powraca. Mam nadzieję że spodoba wam się trochę odmienione forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Ano ave. Jak będą jakieś problemy to pisz. Przestrzegaj regulaminu i nie spamuj... No i baw się dobrze.
ODPOWIEDZ