Podoba wam się stara wersja
- klau889
- Starszy Norman
Re: Podoba wam się stara wersja
stara wersja jest dużo lepsza od nowej(mimo,że nowej jeszcze nie mam
)
Zapraszam na moje blogi:
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
http://opowiadania-pi-cherre.blog.onet.pl/
http://pamietnik-klau889.blog.onet.pl/
http://prace-komputerowe-klau889.blog.onet.pl/[/color]
w opowiadaniach jest też Reksio więc wchodźcie,wchodźcie!
- AdamMag
- Mag bezczelny
- Naklejki: 7
Im bardziej zaczynam się niecierpliwić czekając na kontynuację gry RiMS, tym bardziej wolę Nową serię.
Niektórzy niecierpliwi forumowicze pewnie też tak mają...
Niektórzy niecierpliwi forumowicze pewnie też tak mają...

- kubulus
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
O wiele lepsza stara seria, bo w 2D. Szkoda, cała ta produkcja zeszła na psy*
Ale to już było i nie wróci więcej
*Rozumiecie? Na psy! Nie? Dobra...
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
Mi tam się podobała
Ale muszę się zgodzić z Adamem ponieważ również tak mam . Po prostu tu chodzi o to że tą serię całą znamy a tamta jest jeszcze pełna niespodzianek .
Ale muszę się zgodzić z Adamem ponieważ również tak mam . Po prostu tu chodzi o to że tą serię całą znamy a tamta jest jeszcze pełna niespodzianek .
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

-
Przybysz
- Lider Podziemia
- Naklejki: 3
Tak. Bardzo podoba mi się stara wersja. Ma swój specyficzny klimat, Taka grafika jest bardzo przyjemna dla oka, wygląda to tak ładnie i rysunkowo To jest naprawdę bardzo ważne dla gier przygodówek. Ale nowa też jest ciekawa, co nie oznacza że stara nie podoba mi się bardziej. Wolę 2d. 
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
- kubulus
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Przepraszam, że drugi raz się odzywam, ale mnie nie chodziło o to, że nie lubię, czy nie podoba mi się nowa seria. Są super. Tylko wolę 2d.
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
- spidi
- Ekspert w Dziedzinie Cementu
- Naklejki: 3
Absolutnie się zgadzam z tobą .Stara wersja była lepsza. Świetny klimat, grafikę wszystko... 3d jakoś mi się przeciętnie podoba ...Przybysz pisze:Tak. Bardzo podoba mi się stara wersja. Ma swój specyficzny klimat, Taka grafika jest bardzo przyjemna dla oka, wygląda to tak ładnie i rysunkowo To jest naprawdę bardzo ważne dla gier przygodówek. Ale nowa też jest ciekawa, co nie oznacza że stara nie podoba mi się bardziej. Wolę 2d.
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum 
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
- dancer
- Stawia Opór
U mnie to samo
O wiele bardziej wolę 2D, klimat też świetny...
W 3D fabuła jest bardzo dobra (klimat też mimo wszystko pozostaje), ale Stara Seria była lepsza.
O wiele bardziej wolę 2D, klimat też świetny...
W 3D fabuła jest bardzo dobra (klimat też mimo wszystko pozostaje), ale Stara Seria była lepsza.
- Rdusiu25
- Bardzo Stary Norman
Ja tak samo wolę 2D, ale też chcę żeby RiMS2 było 3D(choć to nie na temat).
- Matek
- Pod-ziemniak
- Naklejki: 10
2D lepsza
-
takijeden
- Norman
W wersji 3d zapomnieli o idei Reksia jako dzielnego psa z kreskówki. Reksio sam w sobie jest w 2d więc jeśli doda mu się jeden wymiar więcej nie jest już Reksiem.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
- Kogut.wynalazca
- Bywalec Nory
Stara wersja jest lepsza. Reksio jako postać z bajki, zawsze ( dla mnie ) pozostanie 2D.
Allons-y Alonzo
- Autor8
- Lord Protektor
- Naklejki: 100
@odkop
Czy podoba mi się? Odpowiem bez myślenia: tak! Gry z tej serii, czy tam wersji, są naprawdę epickie. Uważam jednak, że zarówno Pierwsza Seria (nie lubię określenia "stara" ;-;) i Druga mają swoje wady i zalety. Bawię się przy grach z obu tych serii równie dobrze. Cieszę się, że to właśnie Polacy stworzyli takie gry.
Czy podoba mi się? Odpowiem bez myślenia: tak! Gry z tej serii, czy tam wersji, są naprawdę epickie. Uważam jednak, że zarówno Pierwsza Seria (nie lubię określenia "stara" ;-;) i Druga mają swoje wady i zalety. Bawię się przy grach z obu tych serii równie dobrze. Cieszę się, że to właśnie Polacy stworzyli takie gry.
- Kretes102
- Poznaniak Nieszczelny
- Naklejki: 17
- Kontakt:
Ależ oczywiście. Stara seria Przygód Reksia mimo tego, że jest w 2D, miała, ba, ma w sobie to coś, co przyciąga potencjalnego gracza w taką błogą chwilę odprężenia i przyjemnego spędzenia czasu razem z Reksiem i Kretesem. Wszystko, prócz tej nieszczęsnej animacji, na którą Kretes narzekał, jest bardzo dobrze zrobione i ja jestem po prostu zadowolony, że Polska takie rzeczy potrafi zrobić. Gry te są typowo przygodowe oraz zręcznościowe. Ja przyznaję, że właśnie takie gry lubię. No, przez długie lata najczęściej grałem w Przygody Reksia. W żadną inną nie grałem po kilka, kilkanaście razy, co właśnie w Reksie. Jestem tylko ciekaw, jakby wyglądało to wszystko w 3D... hmm... ale mniejsza.
Pierwsza Seria Przygód Reksia została stworzona tylko dla dzieci, ale jak widać, teraz jest to byt krajowy, a nowa wersja - światowy (ale to już inny temat). Wszyscy chętnie bawią się ze swoimi pociechami, przeżywają wspólnie przygody z Dzielnym Psem oraz Komandorem oraz śmieją się z niebanalnych sytuacji.
Taka właśnie jest Pierwsza Seria Przygód Reksia. Fajna i zapierająca dech w piersiach. Nic dodać, nic ująć.
Pozdrawiam, Kretes102.
Pierwsza Seria Przygód Reksia została stworzona tylko dla dzieci, ale jak widać, teraz jest to byt krajowy, a nowa wersja - światowy (ale to już inny temat). Wszyscy chętnie bawią się ze swoimi pociechami, przeżywają wspólnie przygody z Dzielnym Psem oraz Komandorem oraz śmieją się z niebanalnych sytuacji.
Taka właśnie jest Pierwsza Seria Przygód Reksia. Fajna i zapierająca dech w piersiach. Nic dodać, nic ująć.
Pozdrawiam, Kretes102.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
- Pan Kreton Dykta 10
- Bardzo Stary Norman
- Naklejki: 5
- Kontakt:
Klasyczne 2D jest najlepsze.Ale fabuła też super.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58