Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
Re: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Dadi, myślę żebyśmy tuż po utracie admina nie szukali następnego. Kiedyś i tak zostanie wybrany nowy. A teraz nie róbmy wielkiego zamieszania.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

-
Przybysz
- Lider Podziemia
- Naklejki: 3
Nie było mnie na forum przez jakiś czas a tutaj Grześ zrezygnował z funkcji admina i został zasłużonym mędrcem, na szczęście forum dalej stoi i jakoś się trzyma
Ja będę teraz na szczęście wpadał troszkę częściej. A teraz zobaczę co się jeszcze zmieniło....
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
- Euresanda
- Jeździec betoniarki
- Naklejki: 5
- Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Moderatorium wspólnie zadecydowało, że Rada Mędrców otrzymuje możliwość moderowania tak jak moderatorzy.
Jak również informuje, że jest w trakcie (w sensie moderatorium) rozpatrywania petycji, które ostatnio napłynęły od userów
Jak również informuje, że jest w trakcie (w sensie moderatorium) rozpatrywania petycji, które ostatnio napłynęły od userów
Moderuję fioletowym.
Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
- AdamMag
- Mag bezczelny
- Naklejki: 7
No to czekamy. Ciekawe jakiej w ogóle petycji.
Jak czekacie na odwiedziny i oddanie głosów przez wszystkich moderatorów, to jeszcze poczekacie...
Artur, xDominik, Dizel, Stryj Maćko [Stryj Mac], Marta, Bot, Spidi
Dwoje ostatnich zalogowanych prawie codziennie, reszta "obraz nędzy i rozpaczy".
Ich ostatnie wizyty na forum były w wakacje, a już jest po nich prawie miesiąc.
Jeden/jedna z moderatorów ostatnią wizytę złożył w kwietniu i to jest rekord.
Dobrze, że Mędrcom dano prawa moderacji. Pamiętam, że podczas "ataku" spramu,
ktoś na forum po twoim zalogowaniu na Czacie napisał do Ciebie:
).
Jak czekacie na odwiedziny i oddanie głosów przez wszystkich moderatorów, to jeszcze poczekacie...
Artur, xDominik, Dizel, Stryj Maćko [Stryj Mac], Marta, Bot, Spidi
Dwoje ostatnich zalogowanych prawie codziennie, reszta "obraz nędzy i rozpaczy".
Ich ostatnie wizyty na forum były w wakacje, a już jest po nich prawie miesiąc.
Jeden/jedna z moderatorów ostatnią wizytę złożył w kwietniu i to jest rekord.
Dobrze, że Mędrcom dano prawa moderacji. Pamiętam, że podczas "ataku" spramu,
ktoś na forum po twoim zalogowaniu na Czacie napisał do Ciebie:
Ale ty nic nie mogłaś zrobić, w końcu nie byłaś już administratorem (administratorkąEursanda ratuj!

- spidi
- Ekspert w Dziedzinie Cementu
No właśnie wiem że frekwencja modów jest niezadowalająca, ale nikt nie usiłował robić nic w zwiazku z tym po mimo wielu apelów :<
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum 
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
-
stritz
- Roz-kreca się
No sory, ale mi to brzmi na prowokację.spidi pisze:No właśnie wiem że frekwencja modów jest niezadowalająca, ale nikt nie usiłował robić nic w zwiazku z tym po mimo wielu apelów :<
A mi to na spam, ost XD 1:0 dla mnie / Spidi
- AdamMag
- Mag bezczelny
A zajrzyjcie tylko na szóste rozporządzenie w tym temacie: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... 55#p123055
Czyli kiedyś w takich wypadkach interweniowano.
Miesiąc OK, ale Marta przesadziła trochę z nieobecnością moim zdaniem. Administrator powinien do niej maila wysłać, o ile ma do niego dostęp. No ale pozostaje dylemat... ona nie musi go przeczytać.
Miesiąc OK, ale Marta przesadziła trochę z nieobecnością moim zdaniem. Administrator powinien do niej maila wysłać, o ile ma do niego dostęp. No ale pozostaje dylemat... ona nie musi go przeczytać.

- Euresanda
- Jeździec betoniarki
- Naklejki: 5
- Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Spokojnie, zajmiemy się tą sprawa
Za jakieś parę dni będzie rozwiązana
Moderuję fioletowym.
-
Przybysz
- Lider Podziemia
To nie było rozporządzenie, które wiązało by aby w przyszłości usuwać modów, adminów, którzy nie wchodzą. To była doraźna akcja, która była błędem. Po pierwsze AdaCho został przypadkowo usunięty w ogóle co jakby trochę zamknęło mu drogę do ewentualnego zwykłego powrotu i wprowadziło bałagan. Kto jest kto? A po drugie to był początek usuwania userów z ich funkcji - Topek, Michcio itd, co w konsekwencji przerodziło się w kłótnie i propozycję Szalonego Kapelusznika by nikogo nie wywalać ale odsyłać na emerytury tych co już nie mają czasu i to bez żadnych sporów, ale raczej w sympatycznej atmosferze spełnionego obowiązku. Jeśli modzi się nie pojawiają to powinni po prostu oznajmić swoją emeryturę, dalej moderować , ale okazjonalnie jako mędrcy. A jeśli forum nie będzie się wyrabiało z utrzymywaniem porządku po prostu można powołać młodych moderatorów.AdamMag pisze:A zajrzyjcie tylko na szóste rozporządzenie w tym temacie: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... 55#p123055
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
- Grzes
- Kierownik łopaty
Z przyjemnością ogłaszam, że na stanowisko administratora w moje miejsce został wybrany Dizel!
Ogromne gratulacje!
Ogromne gratulacje!
Moderuję kolorem żółtym.
- AdamMag
- Mag bezczelny
Dizel! Gratulacje, super że to akurat ty.
Zresztą i tak nie miałeś konkurencji...
Zresztą i tak nie miałeś konkurencji...

- Kacper98
- Forumowy Artysta
- Naklejki: 6
Święta racja
Również gratuluję Dizlowi . Mam nadzieję że dzięki niemu forum rozkwitnie jeszcze bardziej . Jeszcze raz gratulacje !
Również gratuluję Dizlowi . Mam nadzieję że dzięki niemu forum rozkwitnie jeszcze bardziej . Jeszcze raz gratulacje !
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.

- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
Dziękuję za gratulacje. Również mam nadzieję, że sprawdzę się dobrze na tym stanowisku ^ ^
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Kontakt:
Ja (niestety xD) też muszę pogratulować
Wszystkiego najlepszego na nowym stanie 
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
- Dizel
- Doradca Budowlańców
- Naklejki: 4
- Kontakt:
Z przyjemnością ogłaszam, że nowymi moderatorami Forum Przygód Reksia zostają Dadi i Nieznany. Serdeczne gratulacje wybranym oraz największych sukcesów na nowym stanowisku
.
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.