SpaceMine

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

SpaceMine

Post autor: Playboii »

Witajcie użytkownicy!
Dawno mnie nie było, ale zaglądnąłem na forum.
Wiem, że wiele z was gra w Minecrafta. Też grałem. I wpadłem na pomysł, by zrobić nowego, lepszego Minecrafta. Ma się nazywać SpaceMine. Z kolegami robię już tę grę. Co o tym sądzicie? Jakby się wam pomysł spodobał, możecie pisać, co byście chcieli w tej grze. Mogę później zamieszcząć np. planowane itemy i ich opis oraz crafting.
Pozdrawiam,
Davix
Byłem DAVIX :kuratoren:
Awatar użytkownika
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Re: SpaceMine

Post autor: spidi »

Chcesz powiedzieć, że chcesz zrobić poprostu minecrafta z lepszą grafiką i lepszym craftingiem? Ile macie lat, ilu was jest , jakie języki programowania umiecie ? Bo jeśli kilka dni temu wpadliście na pomysł " O wiem zrobimy gre typu minecraft, eee język programowania ... " To najpierw pouczcie się trochę, bo to nie ma sensu i tylko stracicie czas... Też tak kiedyś miałem, więc teraz po malutku się uczę Cpp...
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum :)
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju :)
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

To życzę powodzenia waszemu arcyprogramiście, przyda mu się.
Pewno jeszcze powiesz, że stworzysz w tej grze serwer specjalnie dla nas forumowiczów...
//Własnie powątpiewam w to że uda się zrobić taki spory projekt, chyba że naprawdę posiadają umiejętności
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Zróbcie od razu jakiegoś banana AdamMagowi w Waszym projekcie SpaceMine.
bardziej@topic:
Czy Wasza gra będzie w kosmosie (space) czy w jakiejś pustej przestrzeni (też space)?
Czy może w przestrzennej/kosmiczej kopalni?
Tego dowiemy się od Was (mam nadzieję).

/OST
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

A więc albo zerżniecie pomysł (plagiat) albo po prostu zrobicie kolejnego moda do tej gry.
No nie wiem. Powiedzmy, że nie mam zdania.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny

Post autor: AdamMag »

AdamMag pisze://Własnie powątpiewam w to że uda się zrobić taki spory projekt, chyba że naprawdę posiadają umiejętności
Ja tego nie napisałem... :roll: dziwne, jeśli to modzi dorobili to mieli obowiązek kolor zaznaczyć, a nie podszywać się pode mnie
dawid6 pisze:Zróbcie od razu jakiegoś banana AdamMagowi w Waszym projekcie SpaceMine.
A ty uspokój się dawid, wypraszam sobie takie obrażanie, napisałem prawdę. Są małe szanse, że jemu i jego kolegom uda się się coś tak wielkiego wyprogramować. Chodź by z perspektywy patrzenia na szkołę. Każdego dnia pracę domowe i inne takie rzeczy, musieli zaprzestać naukę Ci jego koledzy. Zresztą to nie jest film dawid o małych agentach, z których jeden zna wszystkie języki programowania, a drugi jest super szpiegiem. To po prostu życie, mogą zrobić coś małego, ale do czasu dorośnięcia nic wielkiego nie zrobią.
To ja, zapomniałem o kolorze ... SPIDI
Obrazek
Awatar użytkownika
kubulus
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: kubulus »

Dokładnie, przecież w takich okolicznościach, jakie wymienił AdamMag wszystko można już przewidzieć "zrobimy grę", a w końcu nie ma czasu, chęci mijają i kropa. W dodatku zerżnięte, A może narobiliście komuś nadziei.
Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

Zapomniałem dodać, że chcemy zrobić tą grę, ale NIE WIEM czy nam się uda.
:?
stritz
Roz-kreca się

Post autor: stritz »

Zamiast kolejną zżyną z takim samym gameplayem zająłby się Pan czymś nowym.
Awatar użytkownika
Lobon
Bardzo Stary Norman

Post autor: Lobon »

Drugi minecraft? Nie chce czegoś tutaj napisać bo dali mi by bana. Weź, powiedz ile masz lat?
Dawniej "lobon",teraz "Lobon"!
7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Obrazek
Vamos!Na zawsze!
Awatar użytkownika
Playboii
Kośćposting

AdamMag pisze:
AdamMag pisze://Własnie powątpiewam w to że uda się zrobić taki spory projekt, chyba że naprawdę posiadają umiejętności
Ja tego nie napisałem... :roll: dziwne, jeśli to modzi dorobili to mieli obowiązek kolor zaznaczyć, a nie podszywać się pode mnie
dawid6 pisze:Zróbcie od razu jakiegoś banana AdamMagowi w Waszym projekcie SpaceMine.
A ty uspokój się dawid, wypraszam sobie takie obrażanie, napisałem prawdę. Są małe szanse, że jemu i jego kolegom uda się się coś tak wielkiego wyprogramować. Chodź by z perspektywy patrzenia na szkołę. Każdego dnia pracę domowe i inne takie rzeczy, musieli zaprzestać naukę Ci jego koledzy. Zresztą to nie jest film dawid o małych agentach, z których jeden zna wszystkie języki programowania, a drugi jest super szpiegiem. To po prostu życie, mogą zrobić coś małego, ale do czasu dorośnięcia nic wielkiego nie zrobią.
To ja, zapomniałem o kolorze ... SPIDI
Masz rację. Nie umiemy języków programowania, ale mamy chęci, i zapał, co do szkoły, to normalnie.
ODPOWIEDZ