Adamie, wyjąłeś mi to z ust. Ale te ręce jakoś dziwnie narysowane, przecież kciuk ma być przy ciele, ale nie martw się, to przynajmniej wygląda na dłoń [nie chcecie zobaczyć moich narysowanych rąk].
Bardzo fajny rysunek. Podoba mi się postać Nostradamusa/lekarza w dawno używanej masce przeciw dżumie XD. Reksio trochę mniej. Mało szczegółów :<
8,5/10( Nie oceniam w konkursie jako jury, poprostu ot tak sobie wystawiam ocenie XD )
Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum
Chaos niszczę zgnilizną
Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech>
W razie problemów czy spraw zapraszam na PW .
Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :<
" Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju
Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...
Pozdrawiam Spidi.
Dzięki za komentarze. Dizel taki mój styl nie lubię gdy jest "nadziubdziane" najróżniejszych rzeczy. Przyznam że rysunek nie należy do najlepszych no ale dawno już nic nie rysowałem ;P
Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
nawet, nawet... szkoda że rzeczywiście trochę za proste... no ale z drugiej strony nie można przesadzać... Reksio wygląda jakby miał czarną szminkę na ustach
Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...