- No nie wiem, muszę się zastanowić...- odparł Reksio
- Masz jeszcze godzinę, jak się zdecydujesz wyślij list. Reksiu, nie ma czasu!- powiedziałeś jeszcze bardziej zdesperowany.
- A jak one pachnął?- zapytał i w twojej głowie usłyszałeś głos mówiący "1:30"
- Bardzo pięknie, jak "dzień i noc", albo "coś i nic".- odpowiedziałeś poetycko
- Nie jestem przekonany...- powiedział wciąż nie zdecydowany Reksio i było już "1:00". Przypomniało Ci się, że masz flakonik z perfumą.
- Powąchaj próbkę.- i podałeś mu butelkę. Powąchał. Przez pół minuty się zastanawiał. Usłyszałeś w uszach:
- Sesja kończy się
- Dobra, możemy lecieć.- powiedział Reksio i sekundę przed "przeteleportowaniem" złapał Cię za trąbę.
Pojawiliście się z powrotem na Polanie Księżycowej. Chrumburak był też tak miły, że dał wam latający dywan, który udźwignie nawet dorosłego słonia (na szczęście ty byłeś nastoletnim
Lecieliście kilka godzin, aż stało się nieszczęście!- ZAATAKOWAŁY WAS W POWIETRZU GĘSI APOKALIPSY
- Atakują nas musimy się bronić! Wyciągnij różdżkę!- krzyknąłeś do Reksia
- Ale ja nie mam jej. Wszystko przez taką maszynę... ple... ple... ple...- zaczął opowiadać.
- Wystarczy! Nie masz różdżki, jaki z Ciebie czarodziej... łap stery, sam sobie poradzę.- krzyknąłeś.
Rozpocząłeś walkę:
Donat Wespsiey vs Gęsi apokalipsy x4 Runda 1__________________________________
Poziom many: 40 ||||||||||
Poziom życia: 20 ||||||||||
ZAKLĘCIA:
- Atak: Budyń (-8% many 9% obrażeń)
- Atak: Sen (-13% many 11% obrażeń)
- Obrona: Budyń (-13% many)
- Zaklęcie: Odnowa many (+8% many)
Kubulus- kot
Manekin rzuca czar "Kula budyniu" i "Ochronę przed kulą budyniu"
Kubulus vs manekin Runda 2__________________________________________________Statystyka- manekin pisze:Poziom many: 19 ||||||||||
Poziom życia: 9 ||||||||||
Poziom many: 27 ||||||||||
Poziom życia: 11 ||||||||||
ZAKLĘCIA:
- Atak: Budyń (-8% many 9% obrażeń)
- Atak: Sen (-13% many 11% obrażeń)
- Obrona: Budyń (-13% many)
- Zaklęcie: Odnowa many (+8% many)